Ha az autóm elcserélném, hol a legbiztonságosabb?
Figyelt kérdés
Van egy pár éves BMW-m és elcserélném egy max 10 év körüli susukira, vagy fabiára, mert azok olyan üzembiztosak. Viszont tartok tőle hogy minden nem kívánatos alak fel fog tűnni a hirdetésre. Ötletek, hogy lehetne biztonságosan lebonyolítani?2017. febr. 12. 16:42
1/7 anonim válasza:
tegyél a kocsidra kotont akkor biztonságos lesz
2/7 A kérdező kommentje:
Tegyél te a fejedre. A forma nem tűnne fel senkinek, mert illene rá, csak nem tudom lehet krumpliszsák méretben kotont kapni.
2017. febr. 12. 19:20
3/7 anonim válasza:
Dikk tesa a legjobb hejen vagyol én elcserélem veled a tragacsodat egy tuti 15 éves suzukit adok neked hejete. De ha fabiat akarsz hozok neked olyantot is áll egy nem messze innen elhozom ha az kell jóvan?
4/7 A kérdező kommentje:
Hogy ríva aggyák rá a fehíringet, mijért nem ezzel keszted. Mekora Motor van benne?
2017. febr. 12. 20:06
5/7 anonim válasza:
Nagy motor van benne more. olyan 80 kilo + a váltó. A hűtője meg rézbül van.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem érdekül engem mibű van, nem akarom én eladni. Pálinkát meg nem főzok, azzal dolgozni kéne.
2017. febr. 12. 20:47
7/7 anonim válasza:
Legjobban akkor jársz ha eladod és az árából veszel olyat amilyet akarsz és így legalább lóvéd is marad az egyebekre, persze ha ügyesen csinálod. A cserét inkább hagyd mert ezzel még könnyebben átvághatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!