Tolatólámpánál kivehetem a zoldes műanyagbúrát, hogy
jobban kijojjon a fény?
Figyelt kérdés
Peugeot 307 SW (azaz a kombi verzio) tolato lámpája elég gyenge. A búra ahol kijon a fény fehér, piros kis pottyos szinu. Maga az égő és a maga a bura kozott még van egy zoldes szinű muanyag, ami nem tudom mi célt szolgál. Feltételezésem szerint azt, hogy nem irányított fénycsóva legyen, hanem szétszúrt. Kivehetem azt a kis zoldes muanyagot, hogy jobban kijojjon a fényt a tolatolámpából?
Zöld fényt ki sem adhat a jármű semmilyen irányban. Az valami utólag mókolt cucc lehet. Fehér fényűnek kell lennie a tolatónak is, mint az első lámpáknak, csak gyengébbnek.
2017. febr. 11. 15:25
2/7 A kérdező kommentje:
Csak a gyengébb egyesnek! Fehér a tolatolámpám. Originál a lámpa is. Segitokész választ vártam, nem kotekedést. Zold a muanyag benne, de fehér a fénye mégis.
2017. febr. 11. 15:56
3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, félreolvastam :D hogy gyengébb a fény, nem gyengébbet kedvéért. Sorry bro.
Holnap teszek fel rola képet.
2017. febr. 11. 15:57
4/7 anonim válasza:
Lehet hogy a zöldes árnyalattal kompenzálják apiros pöttyös színű lámpabúrát, így a nem lesz pirosas tónusú a kilépő fény.
Szerintem vegyél bele egy hideg fehér (6500K) tónusú LED fényforrást, és kb, kétszer olyan erős lesz, mint az izzó volt, és sokkal fehérebb lesz a fénye.
2017. febr. 11. 16:46
5/7 anonim válasza:
Elég kretén dolog az ha egy piros izzóból úgy csinálnak fehéret, hogy zöld színszűrőt alkalmaznak... Egyébként próbáld ki, de úgy hogy utána vissza is tudd rakni az a zöld izét, ha mégsem érted el a kívánt hatást.
2017. febr. 11. 18:20
6/7 anonim válasza:
Rosszul értelmezted a szöveget.
Az izző fehér. A szinszűrő zöldes, és a külső búra piros pettyezett, ami már egy méterről nézve is rózsaszínesnek hat, vagy világos pirosnak. Piros izzót senki sehol nem írt rajtad kívül.
2017. febr. 11. 18:38
7/7 A kérdező kommentje:
Ez egy teljesen szabályszeru, gyári lámpa. Fehér égö, fehér tolato fény, piros-fehér pottyos lámpabura. Sajnos az ego és a bura kozott van még egy muanyag szuro, ami zoldes szinu. Minden olyan, amilyennek lennie kell. Semmi utánszerelés. Csak annyi a gond, hogy gyenge a kijovo fény. Ott a probléma, hogy a szuro sajnos csak egyszer veheto ki. Ha kiveszem, akkor kb szét is torik, eléggé bele van szorulva, sot, ha nem ragasztva van benne. Csak egy esélyem van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!