Milyen kategóriájú motort ajánlanátok?
Az a gáz, hogy A1-es jogsival, max 11 kw teljesítményű motort vezethetsz. Ami kb. egy honda cbr vagy yamaha ybr. Nekem is megvan A1-re a jogsim, de nem látom értelmét, hogy ilyen kis teljesítményű mocit vegyek, mikor a mostani mocim 70 ccm, kétütemű és megy 130 km/h-át is. Nah én most ezért döntöttem így, hogy 2 évig inkább 4 kerékre cserélem a 2-t és a mostani mocimat meg eladom. Am sok sikert a vizsgákhoz! pusz
L/18
Szia! Motorosként ajánlom:
Egy nagyon fontos dolog van, hogy tartsd be azt az alapszabályt, hogy csak fokozatosan ülj egyre nagyobb motorokra (mert különben rossz vége lehet).
Csak egyféleképpen tudod eldönteni, hogy milyen motor fekszik neked, ha pl. elmész nyílt napokra, ahol ingyen kipróbálhatsz különböző mocikat.
(Azután úgyis a pénztárcád dönt...)
Cagiva Mito 125-ös, 50-es papírokkal.
170-et megfutja és elég jól megy.
Amúgymeg Yamaha DT 50 vagy 80 vagy 125 amelyik kell
A nyílt napoknál jobb, ha kinézel a neten/újságban olyat, amiről úgy gondolod, hogy tetszene, aztán elmész az eladóhoz és kipróbálod. Ezért még nem kell megvenni.
Sztem olasz motort ne vegyél, a Cagiva-k meg egyébként is szét vannak hajtva és annak is nézz utána, hogy alkatrészt mennyire lehet kapni hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!