Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van az egyik ismerősömnek egy...

Van az egyik ismerősömnek egy 2008-as bmw x5 3. 0 diesele (e70) és arra lenne kíváncsi hogy mekkora mértékű az értékvesztése ennek a kocsinak (számokban)?

Figyelt kérdés
2017. febr. 8. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért ez függ a felszereltségétől is. De szerintem bőven 10 millió feletti jelenleg az ÉV
2017. febr. 8. 17:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Most használtan olyan 4-6 millió között mozog
2017. febr. 8. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
De szerintem újonnan alsó hangon volt 15 millió
2017. febr. 8. 17:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Persze biztos csak a közeljövőben mennyit fog még veszteni az árából?
2017. febr. 8. 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Erre pontos választ senki sem tud mondani. De szerintem az elkövetkező 1-2 évben 500-600e csökkenést reálisnak látok. Illetve mikor kijön az új X széria, és sokan ledobják a jelenleg futót, és a most második generációs tulajok (mint pl a 2008-as változat) megveszik a használt harmadik generációst, na akkor elég valószínű, hogy meredeken esni fog az értéke.

Egyébként ha van kereslet a termékre akkor növekszik (vagy legalábbis stagnál, de tuti nem csökken) az ára, ha nincs akkor csökken.

2017. febr. 8. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha megnézed a hirdetéseket, akkor látod, hogy 4 millánál kezdődnek.

Ebből még lejön, amennyit le tudsz alkudni.

Ahogyan elnézem, a következő években legalább évi félmilliót esik majd az áruk.

2017. febr. 8. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
A hatalmas bukáson már túl van, minden autó mikor eléri a 7-8 éves kort, akkor úgymod stabilizálódik az ára, és már nagyon lassan csökken. Innentől évente bukik mondjuk félmillió forintot, többet nem.
2017. febr. 8. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!