Ez mégis hogy lehetséges?
Napitroll.
Mégis hogyan, autóra bezzeg telik...
Yaris egy fing könnyű autó, súly/teljesítmény arányban valószínű jobb is, le is fog ugorni százig legalább. Onnantól a nagyobb teljesítményed, meg a nagyobb váltóáttételed miatt utoléred és lehagyod, de az más téma. Vagy volt rajta egy kis tuning is, de az alapok ugyan ezek.
Nincs olyan széria Yaris ami legyorsulna egy ezt a BMW-t.
Nyilván tuningolva volt.
107 lóerő a legerősebb, azt hittem van belőle valami combosabb. Tuning biztos volt, mert süvítő turbó nem általános ilyen kocsiknál.
Az 50% súlyelőnye miatt nem nehéz összehozni, pár 10 lóerőt kell csak kihozni belőle pluszban és otthagyja a BMW-t. Igaz csak 100-120-ig, utána elfogy mint a csoki.
Szerintem csak úgy meglepődtél, hogy elfelejtetted nyomni a gázt.
Valami ordenáré fütyülős kipufogórendszer lehetett alatta. Ilyennel én is találkoztam. Már szinte bűncselekményszámba menő ilyenekkel elrontani egy olyan jó autót, mint a Yaris. Nem az a tipikus tuning alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!