Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A 800 ezer ft-os kocsikról mi...

A 800 ezer ft-os kocsikról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
800-ért kapni lehajtott fos Mercit, BMWt, meg kapni jobb állapotú japán, német kisautókat is. Mégis mi?
2017. febr. 7. 20:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Mondjuk ez, bővebben és szebben megfogalmazva.

Nem lehet mindenki olyan mindentudó, munt te.

2017. febr. 7. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem 250.000 Ft-os Suzuki Swiftem van, lassan már két éve, és még egyszer sem hagyott ott sehol. Ellenben haverom 8 éves mercije 3 hónappal a megvétel után lerohadt az otthonától 130km-re. :)
2017. febr. 7. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, hogy beböföghetnéd milyen típusú autó kell, milyen gyártmány, márka, akármi, mert ezt senki nem fogja megmondani.
2017. febr. 7. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha 800e Ft-od van rá akkor szerintem vegyél egy szimpatikusat 500-600e-ért és költsd rá a maradék pénzed, hogy sokáig és megbízhatóan szolgáljon. Nekem eddig ez a tapasztalatom. Csodát nem szabad várni ennyi pénzért de vannak jó vételek.
2017. febr. 7. 21:09
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

Üzenem a legelsőnek 800ért lehet kapni fos japánt meg német kisautót meg jó mercit és bmw -t is.

Kérdező: 800 az az érték ahol már kezd lenni kicsi, nagy közepes, sportos, egyterű, minden. fiatal, veterán, középkró, kis vagy nagy motoros...

Itt a nagy választék miatt, de viszonylag alacsony ár miatt lehet tuti vételt is találni meg iszonyat átbakszást is.

Pontos autót kell kinézni és a pontos darabot megnézni nem találomra mi van 800ért!

2017. febr. 8. 02:58
 7/7 anonim ***** válasza:
48%

Megint a szokásos?valaki idejön,idehány valami ertelme nincs dolgot,kérdezi a vakot,majd megsértődik a válaszokon......

Mielött jönne az ilyenkor elkerülhetetlen,"hogy ez az oldal azert van hogy kérdezzél" ,nem kötelező ám kerdest feltenni,főleg ha ertelmesen le sem tudod írni mit akarsz,vagy miutan szolnak akkor sem vagy kepes kiegesziteni....de duzzogni meg beszolni tudsz......

2017. febr. 8. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!