Miért puha a fék?
Sziasztok légyszi segìtsetek miért lehet ez?
Elindultam haza kocsival végig behuzott kezifekkel jottem mert elfelejtettem kiengedni. Az ut kb felenel betettem uresbe a kocsit es ugy gurultam a piros lampahoz szep lassan. Ezutan mar puha lett a fek teljesen betudtam nyomni. Csak masodszori benyomasra lesz kemeny. En tettem tonkre azzal hogy uresbe gurultam? Vagy ennek nincs koze ahhoz? 20/l
koszi a segitseget
Ez milyen autó?
Remélhetőleg csak a kézifék utánállítója gyógyult be, és nem működik, ezért messzebb került a fékpofa.
Rosszabb esetben felforrt a hátsó fék, elengedtek a munkahengerek, és elfolyt a fékolaj, vagy levegősödött.
Nézd meg a tartályt elől, van-e benne fékolaj még.
Valami ilyesmit keress a motortérben, 4 fémcső jön ki belőle:
A kis műanyag tartályban van a fékolaj.
Koszi a valaszokat. Eppen szerelohoz tartottam egyebkent, mert nincsen rajta kipufogo. Csak ma nincs otthon a szerelo csak holnao fogja megnezni a kocsit. Egyebkent fiat bravo 1.4es asszem.
koszi megegyszer szoval valszeg en tettem tonkre a kezifek miatt... de halisten ezt senki nem fogja megtudni B-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!