Suzuki Gs 500 motorról mik a vélemények/tapasztalatok?
2-esnek, én is amikor megvettem haza fele nem ment vissza az alapjárat 3000 alá, voálá-> benyultam a karbi tetején lévő alapjárat állító csavarhoz és álitottam rajta amég 1000 re nem ment :) ez az a nagy dolog
A motorról: Én úgy gondolom, hogy ebben az árkategóriában senki sem csilli villi makulátlan gépet keres, eleve a gs nem is arra való, hogy csilogjon ezt használni kell, én 400.000 ért vettem, karcos, müanyag elem hátul lötyög tankon kis horpadás stb, valahol kicsit fujva stb, de a motor jó a tulaj használta ezért annyira karbantartotta, hogy megbízható legyen, használatra vettem és nem dísznek, azóta eltelt 2 év, a motorba olyan 7000-8000 km ment ez idő alatt csak Olajcsere és tankolás, hibamentes.
Olajszintre nagyon érdemes figyelni mivel léghűtéses és csak ez keni és hűti. Fogyasztás 5 liter, 5,5 fölé nem ment még nálam. 120 ig kényelmes, nem rezonál a kormány és kanyarokba is szépen fekszik a kis súlya miatt. Ajánlom. 500.000 ért simán vehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!