Egyesek vajon miért írják itt a GYIK-on, hogy a Bmw-k meg Az Audik a világ legjobb autoi?
Pedig én a Toyota Corolla-t tenném az első helyre,
Hiszen a mai világnan a megbízhatóság a legfontosabb
Szempont egy adott kocsinal, s hát ebben tegyük a kezünket
A szívünkre kedves vagy tahó (a bmwsek esetében ez utóbbi,
Főleg ha szegény még cigo is) bmwsek és audisok, a fent
Említett "felsőbb rangú", német vasak nem említhetők egy lapon a Corollaval megbízhatóság szempontjából.
Tehát 1000-szer inkább vennék még egy 20 éves
Corolla-t is, mint egy hasonló korú Bmw-t, Audit
Hiszen a Google is a BMW szó beírása után mit is kínál fel?
Hát BÁRDI AUTÓ!!!
Utána néztem, egy 2002-es 330 D 184 lovas, egy szintén
ilyen évjáratú 607 3.0 V6 207. S mindkettőnek olyan 225
a végsebessége. Tehát van esélye a legerősebb 607-esnek.
Még a 158 lovas 2200-snek is.
Egy kicsit visszakanyarodva a Toyota-hoz, lehet, hogy nem
nyújt kiemelkedő vezetési élményt. De egy 2006-os "ufo"
Civic már igen. Persze legalább az 1.6-os motorral.
A Honda a japán Bmw, nem? Az új Accordok főleg.
Azok már nyújtják azt a vezetési élményt, mint egy jobbfajta Bmw.
Csak egy kérdés
Most mit akarsz bizonygatni? :D
Én pl nem mondanám hogy szar bármelyik autó is csak én nem vennék más csak keletit (japán orosz koreai)
De mivel nem szidom mások autóit neten így engem is hagynak ők
Ennyi
Nem értem hogy fordultál rá a szidásra meg a farokméregetésre úgy hogy a kérdésben nincs Peugeot csak Toyota BMW és Audi
Félreértés ne essék mert nem utálok egy autót sem de kedves kérdező ezeket nyomd le az agyondícsért elekronika hibás hulladék rezsóddal :)
Vagy
Vagy ide tehetnék még A8 ast akarmelyik motorral,vsgy Bmw 530-540-550 vagy 730-740-750-760 stb,,
Sőt még egy A6 3.0 Tdi-t is vagy 3.2 benzin.
Úgyhogy
A nagy A6-os 3.0 tdi-t a régi Swift Gti ugy hagyta ott, ahogyan volt a kiskunlacházi
gyorsulási versenyen! Úgyhogy legközelebb
Ilyent veszek, mármint Swift gti-t, nem baj
Ha több, mint 20 éves, egy Suzukihoz fillérekért van alkatrész...
Most komolyan mondom, csak tájékoztatásul, az én Peugeot-om elektronikával semmi baj
nincs, pedig már 10 éves lesz. Ez egy alaptalan, ostoba és undorító téveszme, hogy na egy francia, ez biztosan csak egy
Elektronikai hulladék lehet! A korai 307 tényleg nem volt vmi megbízható, még a kettes Lagúna, még esetleg a C4-es Citroenek, de azok közül sem mind! Jelentem
A C és D Corsa-kkal több a gond, mint egy
10 éves Pozsoval. Egyik havernak mindkettő
van, állandóan meghibasodik bennük vmi, főleg az elektronika. El is fogja mindkettő t adni s vesz egy új Swiftet.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Istenem!!!
Kár tovább etetni a srácot,de azért még csak szólok pár szót! :)
Az lehet Petikém,hogy papíron a "Pözsód" 225-el megy és egy azonos 330D is annyit megy (ahogy írtad!),de azt a hármas bömbi 210-nél még lazán az úton marad, ellenben a Pözsóval,amit nagyon kell fogni,hogy ne az árokba vegye az irányt...
Az meg,hogy a Te "pözsóddal" semmi gond nincs,ez nem azt jelenti,hogy akkor ott nincs is elektronikai gond! :) Csak nagyon általánosítasz...Mint a Swift GTI-vel..Gyorsulásira gondolom kicsit megmókolták,de megnézném közúton is az ilyet! :)
Na de mindegy! Veled kár értelmesen megpróbálni beszélgetni,ezért is nem fogalmaztam most olyan szépen! Úgyis jönnek mindjárt a válasz kikerülései és a japán/francia autók magasztalása és a német autók fikázása... De nem lenne ezzel baj,ha megtartanád magadnak! Nekem is megvan a francia autókról a véleményem,de nem mondom ki! :) A "jappán" autókkal összességében nincs gondom,bár azt se magasztalnám annyira fel!
És most nem keresem vissza,de aki a 4.2 Audikat linkelte egy háromezres dízel "Pözsó" ellen,hogy az majd letolja...az se volt normális! :DDD
Na Peace! Inkább leállítom a követést,mert kicsit felb*szom magam az ilyen (remélem!) TROLL embereken! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!