Gondolkoznál olyan kocsiban, aminek az árának az egyharmada van csak meg?
Figyelt kérdés
2017. febr. 6. 17:45
1/11 anonim válasza:
Hogy ha nem tudod mit akarsz venni, honnan tudod, hogy mennyit kell rá gyűjteni? Szóval igen. Ez már csak így megy :)
2/11 anonim válasza:
Még olyanban is gondolkozok, aminek csak az 1/100-ad része van meg :)
3/11 anonim válasza:
Nekem 1300 forintom van de nézegettem jóféle swifteket 200 alatt szóval igen.
4/11 anonim válasza:
ja en egy uj agynemu garniturara gyujtok, a kisparnara mar megvan a ravalo :D
5/11 anonim válasza:
Nem. Autót csak készpénzre veszek, egy Ft hitelt sem lennék hajlandó felvenni rá.
6/11 anonim válasza:
Nem tudtátok? "már 200 nettó a magyar átlagkereset","pesten pedig mindenki gazdag" Jobban teljesít az ország,mindenkinek van pénze bármilyen autóra. Vagy ez is egy téves statisztika lenne ?
7/11 anonim válasza:
Ez egy külföldi bejelentés csak mi lefordítottuk és az ország nevet kicseréltük a miénkre :D
8/11 Oliver38 válasza:
Gondolom,arra akartál célozni,hogy szabad e hitelt felvenni,azért hogy egy drágább autót vásárolj magadnak,szerintem ne tedd,egy 5 éves autónak is lehetnek hibái,akár olyanok is amelyek nem kevés pénzbe kerülnek,és törlesztőrészletek mellett nembiztos hogy ki tudod fizetni,szerintem olyan autót vegyél amit kitudsz fizetni,és bármi váratlan hiba felmerül az sem jelent különösebb terhet,tehát valami olcsó olcsón javítható autót javasolnák inkább.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi.
Igen, ilyesmin gondolkodom, utolsó.
Tudom, hogy nem jó ötlet, csak annyira csurgatom a nyálam egy szép kocsira.
2017. febr. 6. 22:10
10/11 omadjoe válasza:
Apukamnak 2 jo tanacsa van:
#1.: auto vasarlasi erteke; MAXIMUM a havi fizetesed osszegenek a 3szorosa legyen.
#2.: az auto legyen minnel fapadossabb,a draga elektronikai hibak javitasa igy elkerulhetoek.
Es igaza van!
Van egy fapados autom, beulok es hasznalom! Csak tankolnom kell bele!
De van egy masik autom is. full extras, draga auto. Az csak a penzt viszi. Tele van elektronikai hibakkal. Mar az auto arat rakoltottem szervizre, es a mai napig nem tudom hasznalni.
Szervizkoltseg +autoveteli ara =uj Dacia ara...
Sztem engedd el most az almod, es fogadd meg apukam 2 tanacsat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!