Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen Golf 4 1.6 benzinen...

Volkswagen Golf 4 1.6 benzinen 105 ló tényleg rossz motor?

Figyelt kérdés
Azt olvasgattam hogy gyenge, rossz motor és sokat eszik... találtam egy szépet amit megnéznék de így vannak kétségeim. Pedig erősségre jónak tűnt a 105 lóerős motor az 1100 kilós autóhoz. Habár a 105 lovas PD TDI után fura lesz hogy nincs közel se annyi nyomaték.
2017. febr. 5. 20:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, mászkàlós autónak kell, arra a célra elég ez a "lomha" motor :)
2017. febr. 6. 05:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy nagyon sokáig szerelték 1.6-tal az Audikat és a VW-ket is, de a 4-esekben még a 16 szelepes van(tudom, van az SR, 8 szelepes), az újabbakban, az 5-östől meg a 8 szelepes 102 lovas. Az már egyéni preferencia, hogy kinek melyik jön be jobban.

Egyik ismerősömnek a 4-esében a 105 lovas 10 liter körül eszik, de ő mindig nyomja neki, nagybátyámnak ugyanazzal a motorral van Borája, neki 7 körül eszik. Nekem viszont már az újabb motor van 5-ösben, az 6,2 körül eszik, és annyi előnyt tudnék még rá mondani, hogy alacsonyabb fordulaton húz.

2017. febr. 6. 09:18
 13/14 anonim ***** válasza:
34 százalékos. Ezt a sok marhaságot amit leírtál magadtól szedted össze,vagy anyádék besúgták hátulról ?
2017. febr. 6. 19:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem anyámék. A Te anyád súgta a fülembe... A többit rád bízom. ;) Remélem nem sértettelek meg nagyon te japo fan. :)
2017. febr. 7. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!