Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A golf 4 1.9 TDI motorjai...

A golf 4 1.9 TDI motorjai közül az összes PD?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a 131 és a 150 lovas PD, de a 90 és a 101 lovassal mi a helyzet?

2017. febr. 5. 18:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ő PD-t akar és kész, te erőlteted itt a nem PD dumát. Sokan szeretik fikázni csak nem tudom mire fel, mindkettőhöz van alkatrész rogyásig, mindkettő egyformán tönkre tud menni, mindkettő egy vagyon ha nem talál hozzá használt cuccot. Sehol nincs az adagolós dízel előnyben, a többiről nem is beszélve.

Lehet itt papírforma adatokkal dobálózni, a működéséből adódóan a PD még alacsonyabb fordulaton leadja a nyomatékát, jobb lesz vezetni ugyanazon értékek mellett, meg eleve az erősebbek csak arra épülnek. Tuningot meg kár belevenni, szó nem volt róla. Nem véletlenül akar ő PD-t.

2017. febr. 7. 17:01
 12/20 anonim ***** válasza:

"sehol nincs az adagolós dízel előnyben" - nem mondanám

"Sokan szeretik fikázni csak nem tudom mire fel" - tapasztalatok

"Lassan ideje lesz elfelejteni az őskövület adagolós dízeleket." - 2005-2006 ig megtalálod az adagolós dízelt.

Kis összehasonlítás:

leon 1.9 TDI 110 LE 0-100 10,7 sec. gyár által megadott fogyasztás: 5,1 liter/100km

leon 1.9 PDTDI 100 LE 0-100 12,1 sec. gyár által megadott fogyasztás: 5,3 liter/100km

PD-be ajánlottabb idehaza a 40-50 FT al drágább üzemanyagot tankolni,vagy sűrű lesz a pd elem csere.

2017. febr. 7. 17:26
 13/20 anonim ***** válasza:

"Kis összehasonlítás:

leon 1.9 TDI 110 LE 0-100 10,7 sec. gyár által megadott fogyasztás: 5,1 liter/100km

leon 1.9 PDTDI 100 LE 0-100 12,1 sec. gyár által megadott fogyasztás: 5,3 liter/100km "

Gratulálok, a 116lovas 1.9pd váltotta a 110lovast.

"PD-be ajánlottabb idehaza a 40-50 FT al drágább üzemanyagot tankolni,vagy sűrű lesz a pd elem csere."

370e km, mindig a legolcsóbb gázolajt kapta és gyáriak a pd elemek.

2017. febr. 7. 17:34
 14/20 anonim ***** válasza:

"Gratulálok, a 116lovas 1.9pd váltotta a 110lovast. "

Hol írtam Én le azt hogy mi váltott le micsodát?Szerintem sehol. Amúgy meg mivel a leon-t hoztam fel példaként még hozzátenném,hogy nem volt 116LE-s PD belőle.

Kérdezőnél meg fel sem merült a 116LE-s változat,de gondolom nehéz felfognod...de mondd csak a hülyeséget,hisz PD-sed van 370E km-rel,most este el is mondhatsz egy imát érte.

2017. febr. 7. 21:38
 15/20 anonim ***** válasza:

Kár vergődni, neki PD kell és azt is fog venni nem véletlenül. Papíradatokkal meg megint nem megyünk semmire, hiába erősebb pár lóerővel a másik ha egyszer a PD működéséből adódóan (magasabb befecskendezési nyomás összességében és alacsony fordulaton is magasabbról indul) még mindig nagyobb nyomatékot ad alacsony fordulaton, jobb lesz dinamikára vezetni.

Valaki beleszülte a köztudatba az elpusztíthatatlan adagolós dízel témát azóta minden más szar és ebbe a láthatatlan dologba kapaszkodik minden adagolós imádó. Csak ez nem fedi a valóságot. Ennyi erővel benzinesből is csak karburátorosat kell venni nem?

2017. febr. 7. 22:03
 16/20 anonim ***** válasza:

"Valaki beleszülte a köztudatba az elpusztíthatatlan adagolós dízel témát azóta minden más szar és ebbe a láthatatlan dologba kapaszkodik minden adagolós imádó"

Az a valaki elég sok ember tapasztalata.Az hogy neked még megy tedd össze a kezed :) Ja és tankold bele a nevenincs gázolajat :))

szép napot,részemről lezárom.

2017. febr. 8. 10:46
 17/20 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értem ez a nagy imádatot egy őskövület technika iránt ami csak kicsit megbízhatóbb egy másiknál és ennyi. Csak közben lassan beindítani nem lehet majd őket a környezetvédelmi szigorítások miatt, de azért vegye meg... Bár itt a PD sincs előrébb, de abból legalább készültek DPF verziók már.

10 év múlva is az adagolós dízel lesz a jó?

2017. febr. 8. 17:54
 18/20 anonim ***** válasza:
az én adagolós dízelem 7-es besorolású(Euro 3) a v.9 szerint. A PD nem tudom milyent kapott már.Remélem 10 év múlva is ez lesz nekem,talán még nagyobb turbóval....
2017. febr. 8. 21:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Hogyne, 100 év múlva is. 10 év múlva sehol nem lesznek már, a PD-k se. Kicsit túlbuzgó az elvakultság ezek felé a kocsik felé...
2017. febr. 8. 22:14
 20/20 anonim ***** válasza:

Az a gond az újabb autókkal, hogy tele vannak minden elektronikával meg mindenféle fojtással. Egy Euro 5-6-os autón elromlik valami az több 100e ft még ma is.

Az 1.9-es TDI generáció már bizonyította a megbízhatóságát és az olcsó fenntarthatóságát. A CR rendszerűek az euro emissziós normáknak köszönhetően már nem feltétlen erre az irányba haladnak.

2017. febr. 9. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!