Leálló motor és IZZÓ alkatrész! Mi lehet a gond?
Hello!
Az a problémám lenne hogy 92' Renault Clio-m van és a minap egy 20 perces út után egyszerűen menet közben leállt a motor! Félregurúltam és próbáltam újra indítani de semmi! Az önindító nyomja neki de mintha nem kapna benzint a kocsi! Picit vártunk amíg jön a segítség (kb. 20 perc) a vontatáshoz, előtte még egy próba és pöcre indult! Elmentem vele haza leáálítottam és újjabb próba ismét semmi! A benzinszőrő vizsgálva jó! Aztán ma este gondoltam még egy próba és ismét pöcre indul még a hideg motor is! Felnyitom a motorháztetőt járó motornál és azt látom hogy a rugó ami a gázbovdent húzza vissza alaphelyzetbe(az egyik vége a motorblokkba a másik egy kölön helyre csatlakozik)IZZIK!!! Gyújtásnál csak halványan (gondolom mert nem megy a generátor) de járó motornál elég szépen világít! Gondolom ez elektronikai hiba és azért állhatott le a motor is mert a biztik már nem bírták a feszültséget vagy valami ilyesmi! Ha bárki tudna valami segítséget nyújtani azt szívesen venném! Volt már hogy magától megállt menet közben de akkor kuplung 2 és ment tovább! Így nem igazán merek hosszabb útra elindúlni még a szerelőig sem! Előre is Köszönöm!
Laci!
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
Ha a testkábel a probléma okozhatta ez a motor leállását vagy az más miatt történt?!Van közük egymáshoz a problémáknak? És ha számít akkor általában akkor áll le a motor ha jobbra kanyarodok! Ez a nagyobb leállás is jobbkanyarnál történt! A balra kanyarnál semmi gond soha (még szerencse mert a körforgalomnál izgi lenne)
köszi a válaszokat akkor ma leellenőrzöm a kábelt!
Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!