Az új Volkswagen Passat-okkal kapcsolatban milyen tapasztalatotok van?
Egy 2016 év elején átvett, új Passat-ot használok. Sedan. Sajnos a hátsó csomagtartó rendszeresen és magától kinyílik. Az önindítót cserélni kellett alig 1 éves korában.
Mennyire megbízható típus még a Passat? Vagy csak én fogtam ki?
Egy olyan gyártó,aki 2016-ra a V10 FSI-n kívül képtelen korrekt,megbízható motort gyártani,ott az a legkisebb gond,hogy a kocsi is hulladék körülötte.
Egy normális autón az első 5 évben folyadékokat,kenőolajat,szűrőket,fékbetéket és gumikat kell cserélni legfeljebb.Esetleg vezérlést.
Nem ázik be?Mert arra is hajlamosak amúgy.
De igen, a szigetelése sem az igazi. A jobb oldali ablakokat újra kellett szigetelni.
Rendkivül dühös vagyok, hogy nem adja meg az autó azt az élményt, amit vártam. Nem olcsó kocsiról van szó, mégis sorozatra jönnek elő a hibák egy alig 1 éves kocsinál. :)
Olvastam több helyen problémákról, viszont másoknak abszolút semmi gond nem jelentkezett. Szerintem a gyártósoron lehet valami gond, bizonyos dolgokat rendszeresen elkúrnak. Hallottam például beázásokról is, az említett csomagtérajtó 1 év után rozsdás, stb.
Itt van ez is például.
Amúgy a motorja az nagyon jó, ez már nem az a 2.0 PDTDI, amiben beáll az olajpumpa, hanem egy teljesen más 2.0 CRTDI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!