Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Enem az erdekelne hogy milyen...

Enem az erdekelne hogy milyen fogyasztásra számithatok egy Opel Calibránál? 2000-es v8-as 1995-os

Figyelt kérdés
2017. jan. 29. 20:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A Calibra alapvetően nem sportos, hisz egy Vectra amire tettek egy másféle bódét.
2017. jan. 29. 21:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Úgy megy a 115 lovas Calibra (első kerekes,manuális),mint egy 16 szeles 1.3-as régi Swift.Az összkerekes valamint a manuális az valahol az ezres Swift szintje fürgeségben.

A 136 lovas az már valami,de Calibrát a 150 lovasnál gyengébből nem érdemes venni szerintem,mert ennek az autónak azért valahol az a lényege,hogy nyomják neki.

Nekem egy 95-s 144 lovas autóm van,ami tömegben megegyezik a Calibrával,ellenben 24 szelepes V6,ami 7500-t leforog.Na erre már merem mondani,hogy a nagy átlaghoz képest szedi a lábát,meg érdekes,de nem esik hanyatt tőle az ember,ha csak nem egy szívódízelből ül át.

A 8 szelepes 2 literes motor 115 lóerővel már a 90-es évek elején is elavultnak számított,57 lóerő/liter aránnyal.

Egyetlen ami pozitívum lehet (erősen szubjektív),hogy 8 szelepes révén egészen alul tudja a max nyomatékát.

2017. jan. 29. 22:29
 13/14 anonim ***** válasza:

6 és 13 literes szélsőértékekkel ill. 8,71-es átlaggal lehet (takarékos vezetési stílus esetén) számolni.

[link]

2017. jan. 30. 08:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Aki szeret nyugisan menni, nyomatékból autózni és nem szarrápörgetni annak pont jó ez a motor, nekem is 8 szelepes van, ingyen se kéne 16 szelepes belőle volt szerencsém vezetni olyan verzióját, pontosabban olyan ami nem zár le alacsony fordulaton olyan nem kéne soha.
2017. jan. 30. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!