Milyen akkumulátort vegyek Fiat Ducatoba?
Figyelt kérdés
Az ár nem nagyon számít, azt szeretném hogy erős és nagy kapacitású legyen. Most 77ah, 760A excide van benne, de már gyenge. Egy 100ah 900 amperos jó lenne bele (ha elfér) ?2017. jan. 29. 15:18
1/4 szántóvető válasza:
persze,nagy motorhoz rakhatsz 100Ah körülit.
2/4 anonim válasza:
Amekkora csak befér, nyugodtan mehet bele. Majd ahogy idősödik fogja meghálálni, hogy kacat állapotban is lesz még annyi ereje, hogy meghajtsa a motort. Ez a nem mindegy.
3/4 33/6 válasza:
2.4 jtd Alfámba gépkönyv szerint is 100Ah-s való, egy Ducatoba (gondolom dízel) aligha kell kisebb.
Hosszabb életű is lesz. Az előző ugyanilyen paraméterű (100Ah 880A) de elég noname Lpr akksim 2005 tavaszától 2016 decemberéig bírta. Most ugyanolyan nevűt sehol nem kaptam, autószerelők véleménye alapján vettem Bären Polar Plus-t, azt mondják ez is jó lesz. Vegyél minél nagyobbat, de nézd meg azért, mit ír a gépkönyv. Az Lpr olasz volt, ez az új meg olasz-osztrák gyártmány. Érdekes, hogy a Bosch-ról ledumáltak, de Excide-et meg Banner-t is vehettem volna nyugodtan, csak a lehető legnagyobb legyen ami befér.
4/4 anonim válasza:
Én Iveco Dailybe egy spirálcellás Optima Yellow akksit használok. 75 Ah-ás 975 amperes indítóárammal. 8 éves elmúlt, nincs gond vele, a múltkori nagy hidegekben simán indított, pedig kint aludt a kisteher. Töltőre még nem kellett tenni mióta megvan. Drága volt, mert 8 éve 90 000 ft felett vettem, de maximálisan megérte. Van olyan nap, mikor 100 inditás felett teljesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!