Mazda 323 nincs szikra! Mi lehet a hiba?
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! 7 éve vettem egy Mazda 323 BW kombit, 1.6i 1991-es évjárat. Minden napi használatban van, gyakorlatilag családtag, soha eddig sehol nem hagyott cserben. Viszont két nappal ezelőtt este haza fele jövet egyszer csak leállt a motorja, világítás műszerfal rádió minden működött de a motor leállt. Másnap gyertya ellenőrzés, szikra nincs, gyertyák újak, viszont már a trafótól az elosztóig sincs szikra, új trafó rendelés ,csere, szikra továbbra sincs. Biztosítékok elvileg jók. Sajnos a környékbeli villamossági szervizek egy-két hétre vállalnák ami túl sok idő. Egy tanyán lakunk nincs tömegközlekedés, az autó nélkülözhetetlen, ezzel járunk munkába a gyereket ezzel visszük oviba, szóval elég nagy szükségem lenne bármilyen segítségre hogy merre induljak el a hibakeresésben. Segítségeteket előre is köszönöm.
Találtam egy korábbi kérdést hasonló problémával, hátha segít:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__413..
Ki kéne villogtatni először egy darab LED-el,hátha ad hibakódot.
Nekem egy főtengely jeladó vezetéke szakadt meg egyszer,és azért nem indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!