Heló! Pajero 1996 2.5td Két aksi van benne. Miért? Nekem a hátsó teljesen halott (6.6-otmértem) töltést se kap. Mégis tökéletesen működik minden. Nem értem.
Ember, Pajerokban gyári felszereltség a két akkumulátor. Igazából csak egyes kivitelekben van 2, de Magyarországon valamiért a legtöbb 2 akkus. Ez a tutibiztos munkára foghatóság miatt van.
Neked az egyik akku egyszerűen meghalt, vagy valamiért nem töltődött. De a másik még működik attól. Az is elegendő az egész rendszer működtetéséhez. Minden bizonnyal úgy vannak bekötve, hogy egymástól függetlenül működjenek.
Nem tudom, talán már előre gondoltak a tervezők a csörlőre, állófűtésre, meg a terepen használatos egyéb dolgokra. Próbáld meg külön feltölteni hátha észhez tér az akku és utána már esetleg a saját automatikája is tölteni fogja.
Esetleg itt próbálj meg több információt szerezni:
Atmenofekes(elektromos) potkocsi illetve lakokocsi vontatasanal szokott jol jonni, de jo a tobbi miatt is amit irtak.
Sokszor a vonohorog csatlakozonal ki van epitve egy 20-40-es csatlakozo ami a masodik akkumlatorra van bekotve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!