Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes Audi A4 B5 modellt...

TSkull kérdése:

Érdemes Audi A4 B5 modellt venni benzines motorral?

Figyelt kérdés

Merengek egy Audi A4 B5-s széria megvásárlásán. Az anyagi keret nem túl bőséges sajnos, olyan 400ezer ft. Körüli összeget tudok rászánni. Ennyiért normálisabb 1.6-os benzinesek, vagy leharcolt dízelek vanna, ez utóbbit kizárnám. Kérdésem az lenne, hogy érdemes-e egyáltalán ebben a típusban gondolkodnom? Valakinek van-e tapasztalata, milyenek a szervízköltségek, nagyon szervízigényes-e az autó, mennyire gazdaságos stb. Eddig egy B Vectrám volt, és az nagyon megszivatott, és nincs kedvem megint előlről kezdeni.

Még szóba jöhetnek IV Golfok (abból is inkább benzines), és G Astra (amiből ha jól tudom az Isuzu motorral szerelt példányok jó strappabíróak), viszont végleges döntést nem hoztam még.

Köszönöm.

2017. jan. 26. 12:29
1 2
 11/14 BiTOPro97 ***** válasza:
*-szavazások*
2017. jan. 27. 09:36
 12/14 A kérdező kommentje:

“fospudvány” meg “szétfossa magát” …hát gyerekek feldobtátok a napomat. Nem hallottam még ezeket a kifejezéseket.:-DDD

Tehár annyit leszűrtem, hogy vissza kell vegyek az igényekből.

Mit ajánlotok 400 ezerért? Udom, nem egy nagy összeg, de sajan most ennyire futja.

2017. jan. 27. 09:50
 13/14 Mosqu!to ***** válasza:
94%

Bocsánat először is! Elkeveredtem a százalékok világában és bocsi a nyers stílusért! Csak érzékeltetni akartam,hogy mennyire hajmeresztő dolog ennyiből az Audi vásárlás!:)

Ha tetszik az Astra,akkor maradhatsz azon a vonalon,de ne dízelben! Inkább 1.4-es benzin! (lehet nagyobb is,de ha jól tudom,akkor felette az ecotec benzinmotorok eszik az olajat! Meglehet venni,csak figyelni kell!)

Ebből szerintem találsz ennyiért jót,mert eléggé lent van az áruk most!

Ha nem tetszik,akkor ötletelünk valamit még!:)

2017. jan. 27. 10:53
 14/14 A kérdező kommentje:

Én is gondolkodtam már egy 1.4-es Astrában. Járt a kezem alatt egy, igayz 2008-ból, de annak a motorjával meg voltam elégedve. NEm egy nagy durranás, de a maga 90 lóerejével a nagyobb 100 lovas Vectrát verte. Mondjuk mindig egyedül utaztam az Astrával, úgyhogy nem tudom pl. 4 ember + csomaggal hogy viselkedne.

Minden esetre ma is tanultam valamit.

2017. jan. 27. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!