Laufenn (Hankook licenc), vagy Linglong Greenmax (kínai)?
Leginkább egyik sem. Bár a Greenmax ismerősöm szerint jó, mások tapasztalata szerint az oldalfala gyenge, ezért olyan, mintha libegne az autó az úton. Ezt más kínai guminál is hallottam (Federal, Antares). Vizes úton szoktak még gyakran elvérezni a kínai gumik, gyakran elég durván.
Ha nagy felnit akarsz, szánd rá a pénzt, és vegyél rá legalább valami középkategóriás gumit.
Toyo proxes T1 sport van most fent. Jó gumi, de vízen a Michelin Primacy HP jobb volt. A toyo sportos gumi, melegebben működik jól. Nézegess teszteket, vannak jó ár/érték arányú gumik.
A kormoranról eszembe jutott, hogy anyám suzukiján az van, 2-3 évesen már repedezik néhol, nem ajánlom.
Adac teszten most nézem, hogy a Sava Intensa egész jó helyen végzett. Igaz, /45 méretben nézték, de talán nincs nagy eltérés. Elég komoly gumikat utasított maga mögé.
Ez vicces, gondoltam leírom végül mit választottam, és most olvasom, hogy pont azt javasoltad! :)
Mondjuk ez már az UHP2-es verzió, de elvileg jobb a sima UHP-nél. Ha igaz amit írnak, ennek a vizes tapadása és a hangszennyezési indexe is "A" besorolású és csak az üzemanyag fogyasztása "B". Elég ígéretesnek tűnik, tavasszal írok milyen a gyakorlatban.
Köszi még1×!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!