Szmogriadó, a rendőr büntet vagy a térfigyelő kamerák is?
Figyelt kérdés
2017. jan. 23. 14:06
1/17 anonim válasza:
Terfigyelo kamera tovabbra sem buntet semmit!
2/17 A kérdező kommentje:
bocsánat rosszul kérdeztem, ezekre a forgalomfigyelő kamerákra gondoltam ami kimondottan az autósokat figyeli.
2017. jan. 23. 14:16
3/17 anonim válasza:
A forgalomfigyelő kamerák sem büntetnek semmiért.
A VÉDA viszont már képes rá,más kérdés hogy használják-e is rá.
4/17 A kérdező kommentje:
Na jó ez így nem fog menni én ezekre gondolok :D
2017. jan. 23. 14:27
5/17 anonim válasza:
Na jó,ez így nem fog menni..
A rendőrnek kézbe kell venni a forgalmit, azt megtekinti, és csak az alapján büntet, vagy nem.
ezt a kamerát hagyni kellene.
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. jan. 23. 14:49
7/17 anonim válasza:
# 3/4 Időpont ma 14:19
Akkor javaslom hogy próbaképpen kanyarodj a Baross utcáról a körútra jobbra, az Oktogon felé!
:-)
8/17 anonim válasza:
Az már igen komoly kamera lehet,amely látja a forgalmimat XD
9/17 anonim válasza:
Képes lenne a rendszer arra, hogy rendszám alapján azonosítása a gépjármű környezetvédelmi kódját. Egyenlőre ez nem él, csak a rendőr büntet, de ugye típus alapján szedik ki a kocsikat, pl g asztrát
10/17 anonim válasza:
Képes lenne a rendszer arra, hogy rendszám alapján azonosítása a gépjármű környezetvédelmi kódját. Egyenlőre ez nem él, csak a rendőr büntet, de ugye típus alapján szedik ki a kocsikat, pl g astrát kiszedni de a h astrát nem mert azok nagy része jó lesz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!