Első generációs A3?
Figyelt kérdés
Az első Geberációs A3 (1996-2003) Motorja, váltója, futóműve megegyezik a Golf IV-esével, illetve a Boráéval, vagy máshonnan kapta ezeket ?
A felsorolt modellek közt van jelentősebb különbség, melyiket érdemes megvenni ?
1.6 benzin.
2017. jan. 23. 13:05
1/5 Mosqu!to válasza:
Jó autók ezek csak szerintem kicsit túlárazottak a IV-es golffal együtt! ( a megkímélt darabokra gondolok és nem a német/osztrák behozott bontószökevényekre!)
Méretre kicsit pici,de gondolom ezzel tisztában vagy.
Ha megbízhatóság a fontos,akkor 1.6 benzin. Kicsit lomha lesz és torkos is,ha pörgeted!
Ha "élvezni" akarod a vezetést,akkor 1.8T. (és esetleg még kotró is mellé! Nekem ilyen az A4 B6-om, nagyon szeretem! :) )
2/5 anonim válasza:
azért az 1.9 TDI is erősen ajánlott :))
3/5 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam dízelen is, de nem autózom annsit.
Évente 10-12 ezer km-t megyek kb.
Köszi a válaszokat !
2017. jan. 23. 16:19
4/5 anonim válasza:
hát azért hoztam fel mert számomra csak ez volt élhető.1.6 os gyenge és sokat eszik, 1.8T jól megy de még többet eszik. 1.9 TDI erős és keveset eszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!