Mi a teendő, ha a forgalom közepén leáll az autóm és nem indul?
Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés, de belegondoltam ebbe és igazából nem tudom, hogy mit kéne tennem ilyen esetben.
Pl. piros lámpánál leáll a motor és utána nem indul.
Elakadásjelzőt nyilván kirakom, de utána?
Autómentőt hívok? Rendőrt? Megpróbálom letolni az útról?
Mi a megfelelő eljárás ilyen esetben?
2017. jan. 23. 09:02
11/14 anonim válasza:
Vonószemre gondoltam.
Azért írtam,mert kapásból van két olyan ismerősöm,akik nem tudnának elvontatni.
Az egyik elhagyta a betekerős vonószemet,a másiknak meg 15 évnyi sár van a furatban.
Nem minden az elmélet.
12/14 anonim válasza:
Ilyennel betelefonálsz a rendőrségre,kiröhögnek. esetleg ha arra jár egy rendőr,megáll és tereli addig a forgalmat ha rossz helyen állsz. Észszerű,hívsz valakit,ha lehet ismerőst h ne kerüljön egy vagyonba.
13/14 anonim válasza:
Ilyen esetekben az első dolga az embernek, hogy vallási hovatartozásra való tekintet nélkül sűrűn emlegeti az egek urának ama misztifikált nemi szervét. Ezután, ha szőke és csinos nő vagy, nincs egyéb dolgod, mint kiszállni, és bájos mozdulattal széttárni a karodat. Rögtön ott terem 8 önkéntes segítő, aki mindent elintéz helyetted. Ha viszont fityeg valami a lábaid között, akkor először is hívd fel anyukádat, és magyarázd el neki, hogy miért csuklik, majd az őt emlegető autósokra ne figyelve ráncigáld magadra a láthatósági mellényt, majd próbáld eltolni az útból a verdát.
14/14 anonim válasza:
Egy ismerősömnek megállt a Wartburgja a pirosnál,és nem akart indúlni.Félretolta,hogy ne legyen útba(volt,aki 1esbe rakta,majd ráindítózott,így indítómotorral félre tudott állni,),és nyugalmas helyen próbálta indítózni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!