Szmogriadó esetén a terhes nőt megbírságolják, ha 04es besorolású kocsival utazik?
Ha valaki beteg, vagy terhes, dokihoz menne éppen, azzal mi van? Valaki hozzáértő légyszi válaszoljon, feleségem 9 hónapos terhes, agglomerációból mennénk, viszont nem szívesen ültetném be bkv-ézni, de azért ahhoz sincs kedvem, hogy 150 ezres bírsággal szórakozzak.
Kocsim Opel Astra 04es besorolású.
Komolyan nem értem, miért gondolod, hogy neked lehet szabályt szegni, mert terhes a feleséged???
Én egyedül jártam kocsival az utolsó napig (30 km-re volt tőlünk a kórház, szintén agglomerációból). Egy alkalommal benéztem egy kötelező haladási irány táblát, és kamera alapján jött az 50ezres csekk. Mérges voltam, mégsem kezdtem el kuncsorogni, hogy jaj terhes vagyok mindenórás, kórhába mentem éppen. Pedig ez volt az igazság.
Vétettem? Igen. Jogos volt? Igen. Hát befizettem.
Menjetek bkv-val, hidd el sokan használják terhesen is. Vagy ismerős kocsijával. Vagy kockáztass, de ha elkapnak, fizesd ki.
Ha beindul a szülés, hívjatok mentőt.
(én sem tudok kocsival dolgozni menni, ahogy szoktam, mégis megszerveztem holnapra a munkába jutást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!