Albert Erno kérdése:
Most vettem egy Opel Astra G 1,7 tdi.2001 évjáratu. Hatchback karoszériáju autot. Mi a véleményetek eeről az autorol?
Figyelt kérdés
2017. jan. 22. 15:22
1/3 anonim válasza:
G Astrám nem volt, csak H 1.7cdti motorral. Nagyon szerettem. Az 1.7tdi az még a hagyományos adagolós turbósítva ha jól sejtem.
A G se csúnya autó, egyedül a belterével nem tudtam soha megbarátkozni. Olyan tipikus 90-es évek stílusa.
Aki nem tud/akar drágább autót venni, annak szerintem ma is egy értelmes alternatíva
2/3 anonim válasza:
Tdi nem lehet, az a VW védjegye. Amúgy jó autó, igénytelen, olcsó hozzá az alkatrészellátás, a kötelezőkön kívül egy kis odafigyeléssel elmegy legalább fél milliót. kilométerben.
3/3 A kérdező kommentje:
igen igy van csak Td
2017. jan. 22. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!