Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyenge a futes az automban....

Gyenge a futes az automban. Lehet levegos a rendszer es az okozza?

Figyelt kérdés
Csak magas fordulaton fut megfeleloen az autom, de akkor sem annyira hogy levegyem a kabatom. Eddig azt gondoltam hogy a futoradiatort kell kitisztitani es az okozza. De olvastam itt egy kerdest hogy a levegos rendszer is okozhatja. Honnan tudom hogy levegos a rendszer es hogy legtelenitsem? Eleg ha levett kiegyenlito tartaly kupakkal jaratom par percig?
2017. jan. 22. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen ótó? Termosztát jó? Eléri egyáltalán az üzemi hőfokot?
2017. jan. 22. 14:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Uzemi hofokot eleri es a megfelelo idoben eri el es nem hul visdza. Termosztat jo. Vw golf 3
2017. jan. 22. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha fordulaton jön a meleg, az általában levegősödés. A légtelenítés típusfüggő. Ha leírod, hogy milyen autód van, akkor talán lesz, aki tud segíteni. Vagy google.
2017. jan. 22. 15:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Mar leirtam.
2017. jan. 22. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Pontosan nem tudom, hogy 3-as Golfon hol a légtelenítő csavar, de ha minden igaz a fűtőradiátorhoz menő két cső egyikén, a rendszer egyik legmagasabb pontján. Az is lehet még, hogy beállt az egyik hideg-meleg terelőlapát, de lehet a fűtés szelep bowdenje nem állít. Ez a szelep is a hűtővíz-rendszerbe van kötve.
2017. jan. 22. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!