Ez pontosan hova való egy Astra G-ben? Mit takar?
Neked van G Adtrád. Mi honnan a frászbol tudjuk?
Amúgy oda van írva, első hátsó, bal, jobb.
Csak tippelni tudok!
Esetleg a pótkerék alatt. Szoktak rakni oda egy dugót, ha valamiért elázna a csomagtartód, ott le tudod ereszteni a vizet.
Hát ez az! H mi?
Neked kell tudni, te repesztesz ilyen vacakkal! Ha nem tudod mi ez, minek neked olyan? Oda van írva amúgy is mi ez!
:)
Ha elhagytad, és lyuk van a helyén, akkor tudod hová való.
Ha csak úgy passzióból keresgéltél a zíbéjen, és szembe jött csomó minden kis bizbasz, amiről fingod sincs, akkor hagyj már lógva minket.
Majd a szerelőd megmondja, ha épp szükséged lesz egy ilyenre.
A cikkszámot valószínűleg bekamuzta, az egyetlen google találat az eladó ebayes hirdetése.
Mert azt hiszed, zavar, h lepontozol? :)
Ne legyél már óvodás! Ha zavarna, akkor nem írnák már harmadszor. Nem szóltam le a vacakodat, vagyis nem nézlek le miatta, de mit ugrabugrálsz ilyen baromságokon, mikor azt sem nem tudod, mi a tököm az?
Ennyi erővel minden apró szarért kérdezősködhetsz, mert a bele való alkatrészek 90%- ával úgy sem találkozol életed során, ha csak szét nem bontod apró db- okra. De miért tennéd.
Amúgy meg a linkedben azt az izét úgy hívják, pogácsa. Most jobb?
"Neked kell tudni, te repesztesz ilyen vacakkal!"
Tehát akkor ez neked nem leszólás? :D Akkor még is minek lehetne kategorizálni? :D
Egyébként meg már említettem, de említem újra. Elképesztő dolgokat kérdeznek itt és azokhoz ez sehol sincsen, menjél inkább oda fröcsögni ott talán érthetőbb lenne. Persze ott sem kellene, hisz nem ez az oldal célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!