GOLF 5 szerintetek ültessem?
Ültesd meg Ferikém, hadd b-szódjon le az a padló a fekvőrendőrökön ahogy kell. A Golf 5, mint közismert, amúgy is versenyautónak készült, a súlypontjának mélyen van a helye. Kanyarokban olyan stabilan megy majd, mintha sínen húznák, ami a kislányod biztonsága érdekében elengedhetetlen. A kanyarstabilitásból egy felelős szülő nem engedhet.
Ültesd porig és túrjad neki Feri!
Gyári lengéscsillapítóval jó még a 40es.
A többieknek mondom, hogy nem kell leszólni, tök mindegy milyen autóról van szó, mindegyik szebben néz ki, ha alacsonyabban van, és egy 30-40-es ültetés miatt még nem lesz használhatatlan az autó. Meg legyen szó akár egy 1.6-os autóról, az is megy 160-at röhögve, és mennyivel jobb, amikor a kanyarban a lehető legstabilabb az autó.
Eibach vagy KW rugókat ajánlok, 50-60 ezer körül mennek a szettek. Vehetsz TA-t is, valaki dicséri, de én vagy egy nevesebb márkájút raknék bele, vagy semmilyent.
Én is gondolkozok rajt erősen, nekem is 5-ös van, rugó miatt nem tudom mennyire kötnének bele a kék barátaink.
A papírozás többe kerülne, mint a rugószett...
100eFt ért kapsz olyan autót amiben van magasság állító kar és ha ültetni akard csak eltolod a kart a két ülés között+
Persze neked egy fapados fócvágen kell XDDDDD
Aki lepontozott, megírja miért?
100eFt tól már kapni "hidrós" citroeneket, igaz 500eFt alatt mind rom, de 500felett már jókat is kifogni!
Gyárilag állítható a hasmagasság és 3db. kerékkel is elmegy, volt ilyen reklámfilmjük is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!