Motor kereskedőtől jó motort/robogót lehet venni?
2017. jan. 20. 11:00
1/4 anonim válasza:
Lehet venni jó kétkerekűt kereskedőtől, csak mivel neki ebből kell profitot termelni, nem szívesen javítják a cuccaikat, mert ugye az többletköltség, és azt nem teheti rá a motor árára, mert úgy már nem versenyképes a piacon. Ezért egyszerűbb ha szép a motor és képen jól néz ki, oszt el is van adva. Nem néz ki rosszul ez a robogó se, de miért volt javítva a főtengely? Lehet hogy szét volt tuningolva, a főtengely meg nem bírta. De ha jól megcsinálták, akkor nincs probléma. Na mindegy hosszasan bele lehet ebbe menni. El kell menni, kipróbálni, menni vele, hallgatózni, ha tudsz vigyél hozzáértő embert. Üdv.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. jan. 20. 12:42
3/4 anonim válasza:
Attól hogy két robogót is árul a jófogáson, még nem kereskedő. De ha kereskedő az sem jelent hátrányt, a magánszemély ugyanúgy átver, sőt még jobban is, és aztán keresheted ha tudod.
Szerintem a srác megveszi a kölyköktől a leharcolt gépeket és megcsinálja, majd eladja. A másik motorban is főtengely csere volt...
4/4 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy kereskedő mert már egy Aprilia Habana robogót is néztem és ugyanez az ember árulta :D
2017. jan. 20. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!