Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s50 miért nem indul?...

Simson s50 miért nem indul? (lent)

Figyelt kérdés
fél évet állt előtte jó volt most meg semmi szívatóval sem nem megy.. gyertyán látni ,hogy kap benzint mert a gyertya benzines így benzin van szikra(ngk gyertya új) van gyújtás jól van beállítva megszakító új( nem ez az első gyújtás beállításom már )

2017. jan. 19. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha ment,akkor jónak kell lennie,nehogy szanaszét szedd!!!

Szerintem halálra szívattad,próbáld meg szívató nélkül (persze gyújtáson) betolni.Legyél türelmes,lehet hogy nagyon sokáig kell tolni!

2017. jan. 19. 20:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Márpedig a karbit szét kell kapni ennyi állás után,mert olyan takonyszerű zöld trutyi lesz a benzinből hogy alíg lehet kipucolni.

Nyomj egy kis friss benzint vagy féktisztítót a hengerbe,ha úgy sem indul be legalább pár másodpercre, akkor máshol lesz a gond.

2017. jan. 19. 20:24
 3/3 A kérdező kommentje:

kicseréltem a karbit is van vagy 10db tartalékba benzint öntöttem bele kicsit ügy röfögött egyet ,de azóta semmi..

ja lehet, hogy sok a benzin már a főtengelynél azért nem indul

2017. jan. 20. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!