Motorsport kérdése:
Mi lehet? Kettős tömegű lendkerék? Váltó? Kuplung?
Figyelt kérdés
Adott egy Cadillac BLS (azaz C Vectra, Saab 9-3.. stb.), amiben 1.9 cd tdi motor van (150le, man 6) ha jól tudom, z19dth motorkód, ami számos autóban található, ahogy írtam C Vectra, Saab 9-3, Fiat croma... stb.. a hiba a következő: félig benyomott kuplungnál daráló hang, kuplung hozzáérés nélkül daráló, zörgő hang fokozatokban is és üresben is, de nem alapjáraton hanem kb 1000 és 1500-as fordulatszám között. Tehát pl megyek kettesben, elengedem a gázt és 1500 alatt már hallom a zörgést. Leállításnál kuplung benyomva halk, kuplung nélkül hangosabb zörgés, csattanás. Nagyon egyértelműnek tűnik, hogy kettős tömegű, de hát ha van valaki aki találkozott ilyesmivel és nem az volt, hanem kuplung szerkezet, vagy váltó! köszi2017. jan. 17. 23:00
1/5 anonim válasza:
Valószinű lendkerék. De azt úgyis kuplungal együtt cserélik, szóval mindegy.
4/5 anonim válasza:
Tipikus lendkerék tünetek! Nekem is darált félig kinyomott kuplunggal.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2017. jan. 18. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!