Ferrari 458 Italia Magyarországi használatra alkalmas választás vagy inkább mást?
Használt 458as budapestre...inkább egy zsiráfot az legalább aranyos.
szerinten nincs annyi pénz a világon amiből majd eltartod.
é ha sport gépet akarnék akkor bmw,audi,merci téren gondolkodnék aztán mehet a tunerhez aki meg 3x a teljesitményét,és után biztosan futja 3kilót. Ja és még ìgy is 100x olcsóbb.
Az UK-ban a diplomáciai negyedben -a magyar nagykövetséghez közel- sok Ferrarit használnak, de nem a 458-at, hanem főleg az orrmotoros gépeket. emellett van Maserati, Porsche és népszerű az Aston Martin. A kisebb országok (Bulgária) Bentley-t használnak. A Jaguar elég elterjedt Angliában, azaz nem számít különlegesnek. De a sportkupékat használják a diplomaták is.
Viszont a diplomaták csak fekete, vagy ezüstszürke fényezéssel kapnak ilyen vasakat.
Az angolok a Porschékra esküsznek, rengeteg van belőlük az UK-ban.
Lamborginit a 3 hó alatt egyet láttam Londonban, igaz az jóval 60 millió+-os darab volt. Fotózták is rendesen a turisták. Lambót a diplomáciai negyedben nem is láttam.
12.: Fent Londonról van szó természetesen.
Szegeden is van egy orrmotoros vörös Ferrari. Elmegy az utakon, a rakparton szoktak vele jönni-menni, ha jó az idő (egyébként kint lakik a Dorozsmai úton egy sátor alatt a MOL kúttal szemben). Én már a MOL kútban is láttam, szép darab.
Látványnak jó.
De szerintem napi használatra alkalmatlan.
Megjelleni nagypofájuskodni eladnai magad arra jó.
De inged gatyád rámfog mennia fenntartásar,azaz amit sporolsz azzal,hogy használat meg kifutó modell azt böven elviszi a 10000km es szervíz ciklus.meg a30literes fogyasztás.
És garnitura csereguriga sem jönki félmilla alatt... de azért olcsó mert kifutó széria :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!