Akkumlátor! A mostani nagy hidegben (-15 fok) pöcre indul a kocsi, de amint elindulok vele, és leveszem a gázpedálról a lábam, felvillan az akksi visszajelző és leáll a kocsi! Mi lehet a hiba és a megoldás?
Kicsivel több mint 1 éve cseréltem akksit.
Igaz, hogy nem használom/használtam hosszabb távokra! (próbáltam már úgy is hogy a világításon kívűl mást nem kapcsoltam, még fűtést sem)
Amint kocsikázok vele kb 20 percet a hiba megszűnik! (csak nem hiszem hogy jót tesz az hogy minden kereszteződésbe ahol meg kell álljak, újra kell indítóznom a kocsit ebben a hidegben) Viszont következő alkalommal megint ugyanez.
Megoldás lehet-e, ha mondjuk 1 órán keresztül kocsikázok vele és töltődik az akksi, vagy töltőre kellene tegyem, vagy esetleg újat kellene venni?
ez nem akksi lesz.. milyen autó ?? egyes japan autok ha leszeded az akku sarut elfelejtik az alapjáratot.. nem votl ilyen ?? vagy lemerult teljesen egve maradt a lampa etc..
ekkor van az hogy mig teljesen be nem melegszik gazrol lelepsz es megall.
Chevrolet Kalos 1.2 - 2005
A generátor megfelelő működését hogyan lehet ellenőrízni?
Vidd el szerelőhöz, szervizbe mivel valami műszaki hiba miatt leáll az autód és mivel leált jelez a töltéslámpa is.
Ennyi indítózás kinyírja az aksid meg az önindítót is és a kettőstömegűlendkereket(az szerencsére neked nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!