Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Letörött egy 20 centis darab...

Letörött egy 20 centis darab a felniből, javítható?

Figyelt kérdés
A pereméből levállt hosszanti irányban egy 20 centis darab, a tobbi része ép. Alufelni. Szerintetek menthető vagy ilyen esetbe tuti kuka? Elég drága felni :/ Nekicsúsztam a padkának

2017. jan. 14. 00:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Facebookon lehet nézelődni, majdnem minden nap összetöri 1-2 tehetséges az autóját.
2017. jan. 14. 12:35
 12/16 A kérdező kommentje:

Szaki szerint nem erdemes javitani ugyhogy marad a varakozas addig meg a 17es kerult vissza hatra.

Mivan csicska 8as irigykedsz? :DD nem 316 es keresztbe rakom szaraz uton is ha mar ennyire kivancsi vagy :DDD szanalom xDDD

2017. jan. 15. 15:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Mégis mire lenné irigy? A törött felnidre? XD Látom, hogyan tudod keresztbe rakni...
2017. jan. 16. 07:07
 14/16 anonim ***** válasza:
A stílusból ítélve nem egy egyetemi docens a kérdező.
2017. jan. 16. 07:38
 15/16 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha nem mindig adja ki neki? Nyilván aki itt éli ki a kicsinyes kárörömét, az még soha nem hibázott semmiben az életében. Szánalmas társaság van itt az autós témákban.
2017. jan. 16. 09:20
 16/16 A kérdező kommentje:

Eleg regota csinalom es most hibaztam eloszor. Nem vagyok egyetemi docens de nem is fiatal hulyegyerek!!!

De Te biztos mindig elore latod sotetbe hogy hol mennyire van lefagyva es sosem hibazol, orulok neki:)

Mellesleg egy 3millios autom van, sajat lakasom, szoftverfejlesztokent dolgozom, de Te biztos jobban ismersz:) Velemenyt kertem nem ugatast. Aki rendesen valaszolt annak koszonom, nezelodni fogok hatha lesz ilyen felni valakinek elado!

2017. jan. 16. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!