Mercedes Vito vagy VW Transporter, T5?
A Vito nagyon rozsdázik, még az újak is, a motorjai pedig nagyon érzékenyek, csodával határos ha 200 ezer kilóméter alatt nincs valami komoly baja. Pedig úgy általánosságban jobb autó, mint a Transporter.
A VW T5 az megbízhatóbb, a karosszériája is jobban bírja, és mind az 1.9-es, mint a 2.5-ös TDI motorja megbízhatóbb, mint a Merci CDI motorja.
Valahogy nekem is a Transporter jön be jobban inkább, kinézetre is szebb szerintem mint a Vito.
A Vito az csak egy kósza esélyes, inkább a Transit vs. Transporter a komolyabb versenyző.
A Transitot már közelebbről ismerjük amúgy, mivel van egy nagy, de majd kellene valamikor, talán ha megérjük még egy kisebb autó, és ezek a lehetséges esélyesek. Igazából attól függ, hogy melyiket olcsóbb fenntartani, meg árban is persze.
A Vito-ról nagyon megoszlanak a vélemények ahogy böngésztem kicsit a dologban, sokan szidják. Bár én Merciben csak inkább a Sprintert pártolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!