Van olyan üzemanyagrendszer tisztító adalék, ami ér is valamit?
Adott egy autó ami 3,5 évet állt.
És hát érződik rajta,hogy nem a kristály tiszta rendszer mintpéldánya.
Viszont árajánlatot kaptam,hogy egy teljes ipari tisztítást 15-25 munkaórába csinálnak meg,ha nem cserés kb semmi.
A tank már le lett 1x véve ,és tisztítva,illetve az ÜA. szűrő is új.
Nem írtad milyen autó, de számomra valahogy hihetetlen, hogyan kerül szemét egy zárt rendszerbe csakis az állástól.
Üzem közben a rendszerben folyamatosan kering az üzemanyag és mossa is a rendszert. Legalábbis 20 évesnél fiatalabb autó esetében.
Szerintem.
Nem létezik folyékony autószerelő.
Vagy nem dugultakel az injektorok, és akkor nincs rá szükség, vagy valami szemét eltömte, és szakembert kíván.
Kattanj már le a témáról, a spuris témában már megkaptad a válaszokat, ha megkérdezed még egyszer másképp, nem fogsz más válaszokat kapni.
Nincs ezen semmi hihetetlen!
Mai üzemanyagok gyantás trutyit hagynak maguk után párolgáskor.
A tank takarítást és egy másik új szűrőt már vehetsz is újból, mivel a visszafolyó ág miatt körbe jár a kosz.
Szakszerűen úgy ér valamit a takarítás, ha mindne részét kitakarítod vegyszerekkel.(tank, csövek, szelepek, szűrők, karbi injector adagoló, stb.)
Egyedül a spuri ami ér valamit, de az is csak akkor, hogyha megelőzés képpen a tiszta rendszerbe ha ritkán használod a járműt 4-6havonta teszel bele és a finom kezdeti lerakódást oldja fel ami nem okoz dugulást még sehol.
Winn's, STP..ezt a kettőt használtam ismeretlen öreg járgányokon..megoszlanak a vélemények, mert azt mondják, hogy a koszt is betolja a befecskendezőbe.
Nekem bevált mindegyik, sőt a Spuri is.Egy tele tank elhasználása legalább kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!