Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan üzemanyagrendszer...

Van olyan üzemanyagrendszer tisztító adalék, ami ér is valamit?

Figyelt kérdés

Adott egy autó ami 3,5 évet állt.

És hát érződik rajta,hogy nem a kristály tiszta rendszer mintpéldánya.

Viszont árajánlatot kaptam,hogy egy teljes ipari tisztítást 15-25 munkaórába csinálnak meg,ha nem cserés kb semmi.

A tank már le lett 1x véve ,és tisztítva,illetve az ÜA. szűrő is új.

2017. jan. 12. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem írtad milyen autó, de számomra valahogy hihetetlen, hogyan kerül szemét egy zárt rendszerbe csakis az állástól.

Üzem közben a rendszerben folyamatosan kering az üzemanyag és mossa is a rendszert. Legalábbis 20 évesnél fiatalabb autó esetében.

Szerintem.

2017. jan. 12. 09:05
 2/5 anonim ***** válasza:
46%

Nem létezik folyékony autószerelő.

Vagy nem dugultakel az injektorok, és akkor nincs rá szükség, vagy valami szemét eltömte, és szakembert kíván.

Kattanj már le a témáról, a spuris témában már megkaptad a válaszokat, ha megkérdezed még egyszer másképp, nem fogsz más válaszokat kapni.

2017. jan. 12. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs ezen semmi hihetetlen!

Mai üzemanyagok gyantás trutyit hagynak maguk után párolgáskor.

A tank takarítást és egy másik új szűrőt már vehetsz is újból, mivel a visszafolyó ág miatt körbe jár a kosz.

Szakszerűen úgy ér valamit a takarítás, ha mindne részét kitakarítod vegyszerekkel.(tank, csövek, szelepek, szűrők, karbi injector adagoló, stb.)

Egyedül a spuri ami ér valamit, de az is csak akkor, hogyha megelőzés képpen a tiszta rendszerbe ha ritkán használod a járműt 4-6havonta teszel bele és a finom kezdeti lerakódást oldja fel ami nem okoz dugulást még sehol.

2017. jan. 12. 09:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Winn's, STP..ezt a kettőt használtam ismeretlen öreg járgányokon..megoszlanak a vélemények, mert azt mondják, hogy a koszt is betolja a befecskendezőbe.

Nekem bevált mindegyik, sőt a Spuri is.Egy tele tank elhasználása legalább kell.

2017. jan. 12. 09:56
 5/5 huzoro válasza:
Nekem egy kicsit egyenetlen lett a motor járása. A szerelőm tanácsára injektor tisztítót tisztítót raktam az üzemanyagba, az előírtnál kicsit koncentráltabban és láss csodát, -elmúlt! Egyébként az üzemanyagoknak is van szavatossági ideje, ha jól tudom fél év. Megromlik, büdös lesz, szétesik.
2019. júl. 9. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!