Van egy pannónnia p20 motorom, az érdekel, hogy az alap kipufogó helyére lehetséges e felszerelni valami sportmotorét, kicsit jobb hang érdekében?
Hát ha neked nem tetszik a pancsi gyönyörű, jellegzetes hangja, akkor a füleddel, vagy az ízléseddel van a baj, nem pedig a motorral.
Felesleges másik kipufogót rákendácsolni, mert csak sz@rabb lesz tőle.
Ez úgy jó ahogy van. Ha neked nem tetszik, akkor inkább add el, mert akkor nem neked való a veteránozás.
Nekem volt 20-as, 21-es is..Nem szabad a kidörrentőhöz nyúlni, az úgy jó, ahogy a japcsik kitalálták.
Mint írták már fentebb, ennek a félelmetesen pörgő kétüteműnek sosem lesz négyütemű hörgő hangja.
de te tudod.
Miért, régi motorral csak veteránozni lehet? Túl vagyok pár Pannonián, most éppen egy olyan összekendácsolt példány van, hogy különbeket kidobtak a vastelepekre 15 éve... :)
És eszem ágában sincs gyárira visszaállítani, mert nem egyeznek a számai sem. Papírja van, menni megy, fillérekért jutottam hozzá és fillérekből tettem használhatóvá, most meg ütni-vágni fogom ha +17 fok fölé megy a hőmérő.
Kérdező: hang? A hang nagyjából marad a kétütemű, nem lehet akkora változást elérni, mint a négyüteműeknél.
De lehet rá tervezni/terveztetni "rezonátort", kicsit máshova optimalizálni a motor gázlengéseit, mint a gyárban tették.
Láttam olyan elvetemültet, aki feltett két 125-ös MZ dobot, bár csak láttam, se nem hallottam, se nem mentem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!