Autóvásárlás előtt állok,2009-es Ford Focus kombit néztem ki. Egy a gond vele: rendőrségi autó volt. Egyébként jó állapotú,190 e. km. van benne, rendszeresen szervizelt. Ti vennétek ilyet, ha nem miért?
Legalább 7 éves rendőrségi autó, amiben 190 ezer van? Én már ennél a pontnál aggályoskodnék, bár ha nem járőrautó volt, akkor még hihető. Tesómék 3 éves Astrájában 300 ezer felett van, és ezt még kb. kettővel meg is kell szorozni, mert nagyjából szolgálat elején beindítják és csak 10 óra múlva állítják le a motort, az egész nap jár, ha állnak is valahol.
A sok igénytelen vezetőről nem is beszélve, akik ütik vágják, hisz nem ők szervizelik. A múltkor napokig nem volt fűtés, mert nem töltöttek utána fagyállót.
Egyszóval kicsit pontosítani kellene azt a rendőrségi dolgot: hol volt mire használták?
Francokat, még sok is a 190 ezer kilóméter. Van olyan járőrautó, amelyik csak 10-15 kilóméteres körzetben mozog, és annyi.
Egyébként én nem ajánlom. Karbantartásra nem ügyeltek annyira, és elég gyilkos módban használták őket. Ha esetleg bevetés volt, akkor hideg motorral is kapta a padlógázt, de amúgy egész nap alapjáraton járatják, hogy menjen a klíma vagy a fűtés. Aztán a sok ki-be szállás, a műszerfal jellemzően szét van fúrva, faricskálva az eszközök miatt.
"Van olyan járőrautó, amelyik csak 10-15 kilóméteres körzetben mozog, és annyi."
kilométer
Nálunk simán belemegy egy szolgálatban 100-150 km. és napi két szolgálat nyüstöli a szerencsétlen H Astrát.
Még mindig kérdés, hogy hol volt az a Focus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!