Pár kérdés az audi a6 c6-ról?
Most a4 b7-em van és cserélni szeretném a6 c6-ra. Előszöris mi ez a sok változtatás. Ha jól tudom 2004/2005-től 2011-ig árulták. Ezek lehetnek attól, hogy ennyi éven keresztül árulták és változtatták? Pontokban fogom irni.
1. Az összes a6 c6-nak ugyanolyan lámpái vannak? A nappali fény az összesen egy fehér led csík?
2. Miért néz ki máshol a belső tér is?
Az elsőn 4 tekerő gomb van és nem írja számokkal a hőmérsékletet a másikon pedig 2 van és írja is.
3. A tablet szerűségből is van több fajta? Mármint a program más rajta? Azt tudom, hogy van kisebb ami csak piros és van a nagyobb.
4. A műszerfalon is láttam olyat, hogy csak piros és van szjnes is.
Lehetséges a haloglén reflektort xenonra cserélni? Valami olyat olvastam, hogy illegális. De azért még utána olvasok.
Elnézést ha hülyeségeket kérdeztem, de A6-tal még nem volt dolgom.
Helló.
A C6-os valóban 2004-től 2011-ig ment, de 2008 végén kapott egy komolyabb faceliftet, aminek következtében elől lettek a szép led csíkok, és a hátsó lámpák is teljesen másak, szintén ledesek. Ez 2008 előtt nem volt. De az első lámpák simán áttehetőek a faceliftesekből a 2008 előttiekbe is, hogy ledes legyen (csak a nappali menetfény LED amúgy).
A második kérdésedre a válasz, hogy bár mindben automata a klíma, de nem mindegyikben digitális. Amelyikben a (szerintem csúnya) tekerők vannak, abban csak sima automata a klíma, nem gombbal állítod a hőmérsékletet, és nem írja ki neked szépen az értéket. A másik a digitális, az a jobban felszereltebb verziókban van, sokkal használhatóbb és szebb is szerintem. A6-ból mindenképpen jobban felszereltet érdemes venni, másképp nincs is értelme az A4-ről váltani.
A nagy kijelző (ez még nem tablet) szintén kétfajta van, felszereltség függő. Amelyik színes, abban már nagy navi van. Igazából nagy haszna nincs, mert őskori DVD-k hajtják ezeket, de a színes kijelző szintén sokkal szebb, mint a csúnya, piros pixeles kijelző.
Műszerfalnál dettó, csak a jobban felszerelteknél színes a két óra között a kijelző.
Xenon már 2004 óta is nagyon sok A6-ban van tompítottan, de ha jobban felszereltebbet találsz, azon a hosszú fény is xenon lesz. A gyári xenontól jobb nincs, utángyártottat kár venni, mert szarabb mint a halogén.
Köszönöm az értelmes választ!
Akkor ez ha minden igaz még a régebbi fajta, de akkor csak cserélve lehetnek a lámpák?
Szerintem ezen nincs ledsor, csak a fénytörés miatt látszik úgy, mintha lenne.
Még valami: a multitronicról lebeszélnélek. Vagy tiptronicot, vagy sima kéziváltósat érdemes venni. Mondjuk 2.0 TDI-ből nehezen találsz tiptronicot (csak a quattrósok azok), és inkább a 2.7 vagy 3.0 TDI-k között érdemes nézelődni.
De a hátulja biztosan led-es. Látszódnak a pöttyök.
Tudom, hogy milyen a multitronic. Tiptronic-kot nem találtam. De nagyobb motor meg nem kell. Kihasználni úgy se tudom, azért meg nem kell, hogy többet fogyasszon felesleges.
Kéziváltóról meg hallani se akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!