Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet ez a kattogó hang?

Mi lehet ez a kattogó hang?

Figyelt kérdés
Bmw -s vagyok, de szervizben van az autom,helyette adtak egy csereautót. ( 1,2 es corsa) . bal oldali bajuszkapcsolót ha lenyomom kattogást hallok. Ezen felül a műszerfalon is hibaüzenet jelenik meg,egy zöld nyíl villog. Szerintetek ez mi ebben az ócskavasban? Eléggé idegesítő és szokatlan. Kezemnek is útban van,mindig beleakad.. Ki gyárt ilyen szar autókat?
2017. jan. 9. 18:29
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Vigyem szerintetek vissza?
2017. jan. 9. 18:31
 2/17 cselez ***** válasza:
Egyébkén teljesen igazat adok neked a BMW-sek, valahogy utálják az indexet. Nem tudom, hogy miért, valószínűleg azért nem használják, mert úgy gondolják, hogy mire észrevennéd már úgyis elmentek melletted. Pedig neeem.
2017. jan. 9. 18:37
 3/17 anonim ***** válasza:
De komolyan kétszer ejtettem le ma a telefonomat h visszapöcköljem azt a kart ! Most hívtak a szervizből h kiürítették a hamutartót ,holnap mehetek érte. De addig is valami megoldás kellene .
2017. jan. 9. 18:43
 4/17 A kérdező kommentje:
Nagyon viccesek vagytok. Csak irigykedtek..
2017. jan. 9. 18:45
 5/17 anonim ***** válasza:
A BMW is pont ilyen szar kattogó vackokat tesz a szekereibe. Csak ott a paraszt tulajdonos (tisztelet természetesen a kivételnek) azt hiszi, hogy ha akkora ökör van a szekérhez mint ő, akkor nem erőlteti le a felszteroidozott karját az ablakban oly kényelmes könyöklőpozicióból, hogy bekapcsolja alkalomadtán. Esetleg annyira alulművelt, hogy fingja nincs róla mire való. Apuci alágurította a szekeret, ő megvette a jogsit a heti zsebpénzből. Talán BMW is azért mert ezt a 3 betűt ismeri esetleg ennyit bír megjegyezni.
2017. jan. 9. 18:46
 6/17 A kérdező kommentje:
A váltó is szar úgy ahogy van. Màr majdnem 3 ezernél forog de nem akar felváltani,mindig nekem kell..
2017. jan. 9. 18:47
 7/17 anonim ***** válasza:
Ez így van , a jobb kezednél van olyan mint a lapátnyél vége és azt kel rángatni le, fel.
2017. jan. 9. 19:07
 8/17 anonim ***** válasza:
És egymás után 5 ször? 5 szám rá van írva
2017. jan. 9. 19:11
 9/17 anonim ***** válasza:
Megértem a kérdezőt enis hasonlót tapasztalok a bmw után egy kölcsönautóban. Szóval 5 ször kell le ,fel rántgatni?
2017. jan. 9. 19:13
 10/17 cselez ***** válasza:
Az autisták mióta kaphatnak jogsit??
2017. jan. 9. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!