Önindító probléma. Beragadt bendix?
Figyelt kérdés
Van egy targoncánk ami mostanában azt játsza el, hogy amikor indítani akarjuk akkor az önindító kattan egyet és utána semmi. Eddig úgy oldottuk meg, hogy kalapáccsal rávágtunk párat és utána indított. Legutóbb megint csak kattogott,kalapács elő és ütögettük több percen keresztül, de ez most nem segített, csak kattogott. Utána valahogy mégis csak beindult. Ma megint csak kattogott hiába ütögettem a kalapáccsal. Beragadt a bendix? wd40 segítene esetleg? Még soha nem szereltem önindítót.2017. jan. 9. 17:01
1/4 anonim válasza:
Hát igen! Ha valami nem világít én is elsőre mindig a wd40-hez nyúlok! :D
Szét kell szedni, aztán jól meg kell nézni! Ezután szólni a főnöknek, hogy valami nem jó. :) Komolyabbra fordítva, jó helyen kapisgálsz. Jó eséllyel a bendix megadta magát, de tényleg szét kell szedni, hogy rájöjj, vagy tényleg azt kell mondani a főninek, hogy valami nem jó, oszt oldja meg! :)
2/4 anonim válasza:
Nem a bendix ragadt be, nem testel le az önindító...
Tipikus hiba, kocogtatásra megjavul.
Segítség: a forgórészen keresztül kap testet.
3/4 anonim válasza:
A behúzómágnes végén lévő beégett kapcsoló érintkezők is ilyen hibát okoznak. A sematikus rajzon a 4-es, 5-ös számmal jelölve:
Szerintem.
4/4 cselez válasza:
Elkoptak az önindító bronzkeféi!! Mikor megkalapáltad lejjebb csúsztak kicsit (egy rugó nyomja őket a kommutátornak) de maguktól már túl rövidek, hogy hozzáérjenek a kommutátor szeletekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!