Husqvarna sm125 s mennyire feltűnő a rendőrnek ha 50-es papírja van?
Neked feltűnő? A rendőrök pont ilyen emberek... Ha szerencséd van és gyökér a motorokhoz akkor nem fírtatja, ha szerencséd van és nem érdekli, mert nem azért állított meg akkor ok.
De ha egyszer nem lesz szerencséd és egy olyan rendőr meglát aki ismeri a motorokat, akkor azért fog megállítani, hogy megnézze vajon miért nincs rendszám a 125-ös motorodon. Na akkor nehéz lesz ezt kimagyarázni.
Én évek óta egy 125-ös robogóval járok, eddig szerencsém volt! De ha rendőrautót látok 40 Km/h beállok és próbálok nem arra menni, amerre ő.
Egyébként szerintem ez az egyik legelavultabb és leginkább idióta kresz szabály, mert sokkal többen járnának nyáron robogóval, de hát vegyél már részt a közlekedésben 40-es tempóval.
Sokkal veszélyesebb ha az autók letolnak meg mennek el melletted, mint az, hogy városban egy normál 60-as tempóval tudsz haladni az autókkal együtt. Nem értem minek ez a korlátozás!?
vagy akkor csináljanak moped-és kölön kismotor kategóriát, de a kismotor akkor min. 125-ig. Moped-el meg mehessen akár jogsi nélkül is a kerékpár úton max 40-el. nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!