Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Husqvarna sm125 s mennyire...

Husqvarna sm125 s mennyire feltűnő a rendőrnek ha 50-es papírja van?

Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm.

2017. jan. 8. 12:50
 1/4 cselez ***** válasza:

Neked feltűnő? A rendőrök pont ilyen emberek... Ha szerencséd van és gyökér a motorokhoz akkor nem fírtatja, ha szerencséd van és nem érdekli, mert nem azért állított meg akkor ok.

De ha egyszer nem lesz szerencséd és egy olyan rendőr meglát aki ismeri a motorokat, akkor azért fog megállítani, hogy megnézze vajon miért nincs rendszám a 125-ös motorodon. Na akkor nehéz lesz ezt kimagyarázni.

Én évek óta egy 125-ös robogóval járok, eddig szerencsém volt! De ha rendőrautót látok 40 Km/h beállok és próbálok nem arra menni, amerre ő.

2017. jan. 8. 14:58
 2/4 cselez ***** válasza:

Egyébként szerintem ez az egyik legelavultabb és leginkább idióta kresz szabály, mert sokkal többen járnának nyáron robogóval, de hát vegyél már részt a közlekedésben 40-es tempóval.

Sokkal veszélyesebb ha az autók letolnak meg mennek el melletted, mint az, hogy városban egy normál 60-as tempóval tudsz haladni az autókkal együtt. Nem értem minek ez a korlátozás!?

vagy akkor csináljanak moped-és kölön kismotor kategóriát, de a kismotor akkor min. 125-ig. Moped-el meg mehessen akár jogsi nélkül is a kerékpár úton max 40-el. nem?

2017. jan. 8. 15:11
 3/4 A kérdező kommentje:
A 125 még szerintem is beleférne az AM kategóriába,de a ,,moped'' kategóriához én csináltatnék egy kressz vizsgát(de még a biciglisekkel)
2017. jan. 8. 16:05
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem necces
2017. jan. 8. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!