Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Világitós sebváltógombot hogy...

Zolika217336 kérdése:

Világitós sebváltógombot hogy tudnám beépitani a kocsiba?

Figyelt kérdés

Van egy sebváltógombom ami 6 ledes, belulről a vezetékek a gombban be vannak kötve .

Be szeretném épiteni a swiftembe de ott ugyebár nincs semmi vezeték neki leágaztatva;

Kerdésem az lenne hogy honnan tudnán neki elhozni a vezetéket hogy világítson ?

- a szivargyújtótól ( nem használom , max telefont tölteni )

- a fejegységtől ?

Baj autóvillamosság szembontjából ha mást is a szivargyújtóra kötnék? ( ledes koponyfej ) , vagy ha telefont töltök mikozben világit a sebváltógomb is ?

2017. jan. 8. 08:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Miért nem akasztasz a sebváltóra egy viharlámpát? Azt nem kell kötözgetni sehova, csak néha öntesz bele egy kis petróleumot, oszt jónapot!
2017. jan. 9. 13:27
 12/14 veterán vas ***** válasza:

Ötletgazdák:

-kösse a szivargyujtóra?

Hogy aztán egész nap világítson? Sokkal célszerűbb a helyzetjelzőre kötni.

-testet kap a váltórúdon?

Valakinek eszébe juthatna, hogy a váltókar egy műanyag perselyben mozog, és a kulissza minden eleme gumigyűrűs rezgéscsökkentőkkel van szerelve.

/mint tudjuk, a műanyag és a gumi nagggyon jól vezeti az egyenirányított a 12V-os feszültséget.

És arra gondoltál, hogy hol viszed el a kábelokat?

Fölül elég egy furat, ahol bemegy a csőbe, de lenn a kulissza tövénél hogy oldod meg? Vagy jó lesz az kívülről a váltórúdon, szig.szalaggal karikázva? ;)

2017. jan. 9. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:

12#

"a testet közvetlenül a váltókar csavarjához is kötheted."

A váltókart a karosszériához rögzítő 4 csavar közül az egyikre gondoltam, lehet csak nekem volt egyértelmű a dolog.

"És arra gondoltál, hogy hol viszed el a kábelokat?

Fölül elég egy furat, ahol bemegy a csőbe, de lenn a kulissza tövénél hogy oldod meg? Vagy jó lesz az kívülről a váltórúdon, szig.szalaggal karikázva? ;)"

A váltószoknya eltakarja, nem fog látszani és a kábel sem törik meg megfelelő ráhagyással, és nem is fogja becsípni semmi sem!

"-kösse a szivargyujtóra? "

A szivargyújtó világításáról volt szó, ami a helyzetjelzővel együtt kapcsol!

Nem igen értem a problémáidat

2017. jan. 11. 20:25
 14/14 veterán vas ***** válasza:

#13.

Vegyük úgy, hogy nem szóltam. ;)

A kérdező, csak nyugodtan barkácsoljon, építse be a világítós váltógombot. Ettől az ízléses és roppant hasznos szerelvénytől, bizonyára az autó is jobban fog gyorsulni, sőt, talán még a fogyasztása, és a káros anyag kibocsájtása is csökkenhet.

2017. jan. 12. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!