Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert nem tudom kinyitni a...

Miert nem tudom kinyitni a kocsi ajtajat?

Figyelt kérdés
Probaltam kinyit a kulcson levo gombbal, manualisan, de nem birtam a kulcsot elforditani.A csomagtartot ki birtam nyitni, a parom bemaszott es megprobalta a motort beinditani, az sem sikerult.Es azajtokat sem sikerult kinyitnia belulrol.Kocsi nelkul munkaba sem tudok menni, szerelot hol talalok hetvegen aki hathoz jon?Talan az akumulator merult le?Attol lehetseges, hogy nem nyilik az ajto?Vagy az elem a kulcsban?Sos.
2017. jan. 7. 02:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Probaltam kinyit a kulcson levo gombbal, manualisan, de nem birtam a kulcsot elforditani."

Ez a külső zárra vonatkozik. A belsőre nem írta, h nem tudja elfordítani a kulcsot.

2017. jan. 7. 11:06
 12/17 Beviz Elek ***** válasza:

"mert a lampakat nem probaltuk ki, nem lejetett a kulcsot elforditani , nem tudtuk a gyujtast sem raadni"

Erre gondoltam hogy nem tekeredett a gyújtáskapcsolóban sem

2017. jan. 7. 11:09
 13/17 anonim ***** válasza:

A kormányzárt nem maradt úgy?? Lehet azért nem tudta elfordítani. S közben befagyott a zár is, azért nem tudta kinyitni az ajtót. Van hogy minden rossz egybeesik.

De a kulcs elgörbülése is egy reális probléma lehet, próbáljátok meg pótkulccsal.

2017. jan. 7. 11:23
 14/17 Beviz Elek ***** válasza:

Erről beszéltem. Sok oka lehet, de ésszerűbb arra gondolni hogy amikor részegen átugrott a kerítésen és a kulcsra esett, akkor az picit elgörbült és tönkrement, minthogy lemerült az akksi, berohadt a zár és nem tudják hogy mit kell tenni kormányzár esetén. (Nincs befagyva a zár 3 fokban)

Van esélye hogy egyszerre 3 egymástól független esemény álljon fenn, de sokkal valószínűbb hogy 1 történt ami kihat az összesre.

2017. jan. 7. 11:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a benzin is kifogyott, azért nem megy.

Azt nem is írtad, h benzines, v diesel.

2017. jan. 7. 13:41
 16/17 A kérdező kommentje:
😊 Koszonom a hozzaszolasokat.Problema megoldva.Igy nappali fenyben az ember agya is kivilagosodik.Szoval...Az ulesmelegitot bedugva hagytam...Lemerult az aksi...Csak a nal oldali ajto nyithato kulccsal( jobb kormanyos az auto), en a kormany felolit probaltam nyitni .Belulrol sem tudtuk kinyitni( a jobb oldali ajtot), mert elektronika nelkul nem oldott ki a zar.Es a kormany zar is rajta volt, es annyira lemerult az aksi, hogy gyujtast sem adott.Ez egy 15 eves ford focus, benzines.De egy toltessel ujra nyithato, zarhato, jar a motor.😊Es nem a reszegen fetrenges volt az oka.:-)Valakinek azert van fantaziaja.Koszonom mindenkinek.Panik megszunt.
2017. jan. 7. 22:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Látod, én mondtam, h csak a gázolaj fogyott ki!
2017. jan. 8. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!