Miert nem tudom kinyitni a kocsi ajtajat?
"Probaltam kinyit a kulcson levo gombbal, manualisan, de nem birtam a kulcsot elforditani."
Ez a külső zárra vonatkozik. A belsőre nem írta, h nem tudja elfordítani a kulcsot.
"mert a lampakat nem probaltuk ki, nem lejetett a kulcsot elforditani , nem tudtuk a gyujtast sem raadni"
Erre gondoltam hogy nem tekeredett a gyújtáskapcsolóban sem
A kormányzárt nem maradt úgy?? Lehet azért nem tudta elfordítani. S közben befagyott a zár is, azért nem tudta kinyitni az ajtót. Van hogy minden rossz egybeesik.
De a kulcs elgörbülése is egy reális probléma lehet, próbáljátok meg pótkulccsal.
Erről beszéltem. Sok oka lehet, de ésszerűbb arra gondolni hogy amikor részegen átugrott a kerítésen és a kulcsra esett, akkor az picit elgörbült és tönkrement, minthogy lemerült az akksi, berohadt a zár és nem tudják hogy mit kell tenni kormányzár esetén. (Nincs befagyva a zár 3 fokban)
Van esélye hogy egyszerre 3 egymástól független esemény álljon fenn, de sokkal valószínűbb hogy 1 történt ami kihat az összesre.
Szerintem a benzin is kifogyott, azért nem megy.
Azt nem is írtad, h benzines, v diesel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!