Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik motorolajat nem hamisít...

Melyik motorolajat nem hamisítsák?

Figyelt kérdés
Nézelődtem a neten de szinte mindet. ELF total castrol mobil1 shell de még a gyári olajat is. Mazda Toyota ford nissan
2017. jan. 6. 18:12
 1/8 A kérdező kommentje:
márkásabbra gondolok. Mert ha Tescos minőséget akarok akkor azt tescóba vásárolok.
2017. jan. 6. 18:26
 2/8 Donald J. Trump ***** válasza:
Nem értem a kérdést. Vagyis értem - de mégsem. Nem mindegy, hogy melyik olajakat hamisítják? Vedd meg az eredetit, a hamisítottat meg hagyd meg annak, akit át lehet verni. Azért van a hazai forgalmazó, hogy népszerűbb bolthálózatokban, kereskedésekben csak az eredetit tudd megvenni.
2017. jan. 6. 18:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Vedd meg az eredetit.

Miért van aki direkt hamisat akar tenni a kocsijába ?

Utána olvastam a témában. Hologramot is hamisítják profi módon,autó szervizeket (hivatalos márkakereskedéseket) is átvertek számlára is.

2017. jan. 6. 18:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk ezért kell hivatalos forgalmazónál venni,és nem "hé van pult alól fele annyiért" ,vagy "oké bent kimérjük 1 perc" alapon venni,meg nem a helyi kis alkatrészboltban a 4 litereset 4 ezerrel olcsóbban mint máshol.
2017. jan. 6. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy jön ide a Tesco.

Miért szerinted van sajátmárkás Tesco-s olaj?

2017. jan. 6. 19:37
 6/8 anonim ***** válasza:

"Hologramot is hamisítják profi módon,autó szervizeket (hivatalos márkakereskedéseket) is átvertek számlára is."

Mert azok is olcsóbban akartak vásárolni, mint a piaci ár. Bemész akármelyik autósboltba ( unix, bárdi, zsu ) és normális olajat fogsz kapni.

Néhány ismerősöm is ezen parázik, hogy jajj mi lesz ha hamis az olaj... az persze egyiket sem érdekli, hogy az előírt szintetikus 5W30 helyett 10 éve félszintetikus 10W40-nel jár... de az olaj ne legyen hamis az a lényeg :D

2017. jan. 6. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:

hamisítják(sic) az olajakat? ezt nem is tudtam.

legalább néhányat írj, mert itt állok olajcsere előtt, és most belémvágtad az ideget. benzineshez valami eredetit légyszí..

2017. jan. 6. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Rengeteg hamis olaj van. Minden márkában. Én például 4L valvoline-t vettem 4 ezerért hamisat. Profi csomagolás és ha nem ismerem ezt az olajat még el is hittem volna hogy eredeti.

A Tesco-s gazpromneft jó olaj és tuti nem hamisított. Most ilyet használok.

2017. aug. 26. 04:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!