Melyik motorolajat nem hamisítsák?
Vedd meg az eredetit.
Miért van aki direkt hamisat akar tenni a kocsijába ?
Utána olvastam a témában. Hologramot is hamisítják profi módon,autó szervizeket (hivatalos márkakereskedéseket) is átvertek számlára is.
Nem tudom hogy jön ide a Tesco.
Miért szerinted van sajátmárkás Tesco-s olaj?
"Hologramot is hamisítják profi módon,autó szervizeket (hivatalos márkakereskedéseket) is átvertek számlára is."
Mert azok is olcsóbban akartak vásárolni, mint a piaci ár. Bemész akármelyik autósboltba ( unix, bárdi, zsu ) és normális olajat fogsz kapni.
Néhány ismerősöm is ezen parázik, hogy jajj mi lesz ha hamis az olaj... az persze egyiket sem érdekli, hogy az előírt szintetikus 5W30 helyett 10 éve félszintetikus 10W40-nel jár... de az olaj ne legyen hamis az a lényeg :D
hamisítják(sic) az olajakat? ezt nem is tudtam.
legalább néhányat írj, mert itt állok olajcsere előtt, és most belémvágtad az ideget. benzineshez valami eredetit légyszí..
Rengeteg hamis olaj van. Minden márkában. Én például 4L valvoline-t vettem 4 ezerért hamisat. Profi csomagolás és ha nem ismerem ezt az olajat még el is hittem volna hogy eredeti.
A Tesco-s gazpromneft jó olaj és tuti nem hamisított. Most ilyet használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!