Mi a fenének hoznak be ennyi használt autót az országba? Van erre a rengeteg használt kocsira kereslet? Nem fog ennyi használt kocsi az országban elrohadni?
Figyelt kérdés
kb. 80-90 ezer használt autót hirdetnek a használtautón. Van erre kereslet ,de most komolyan ? Magánszemélyeket kivonjuk 1 autót rak fel fejenként szerintem egy magánszemély a nagyobb részét kereskedők rakják fel. Szóval én nem hiszem el,hogy ennyi kocsira van kereslet ebben az országban,de javítsatok ki ha tévedek.2017. jan. 4. 14:06
11/17 A kérdező kommentje:
Nem is én kérdeztem meg a másikat he ! 9 millió emberből szerinted csak 1-nek tűnik ez fel ?
2017. jan. 5. 08:09
12/17 A kérdező kommentje:
Amúgy válaszolok én neked a kérdésre ! Kinek telik új autóra ? Attól még,hogy a tv tele van autós reklámokkal,hogy vegyél új Audit ,Opelt,Suzukit meg a többit kinek van új autóra 4-5-6-7-8 milliójuk ? Iszony kevés embernek ebben az országban.
2017. jan. 5. 10:08
13/17 anonim válasza:
Ezzel meg is valaszoktad a kerdesedet!Ha az emberek nincs pénze új autóra akkor szerinted milyet fognak vasarolni???jé,csak nem használtat?!?.....micsoda meglepő fordulat....
14/17 A kérdező kommentje:
'' Van erre a rengeteg használt kocsira kereslet? Nem fog ennyi használt kocsi az országban elrohadni? ''
Igazából erre a kérdésre akartam fókuszálni . Ez lett volna a fő kérdés.
2017. jan. 5. 10:20
15/17 A kérdező kommentje:
1 kicsit soknak érzem ezt a mennyiségű autót csak ezért tettem fel a kérdést.
2017. jan. 5. 10:21
16/17 anonim válasza:
Miért hoztam DE-ból Audit?
Mert normális volt szervizelve (Nem Bekő Tóni hekkelte), olajcserén nem spóroltak, normális úton volt hajtva.
Amennyiért vettem, azért itthon szervizt sem látott ócska népautót kaptam volna.
17/17 anonim válasza:
Aki az 1.9 TDI-t nem ismeri, ilyen kérdéseket fog kiírni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!