Aprilia MX 50, ajánljátok?
Nemsokára kezdem az 'A1' kategóriás jogosítványt, és én a kezdetektől Supermotokat néztem, nagyon tetszetős formája van majdnem az összesnek. Ezzel egy gond van, az hogy csak 166 centiméter magas vagyok...Az Aprilia MX 50-nek 85 centiméter az ülésmagassága, ami nem tudom, hogy magas-e nekem (elvileg ez veszélyes magasság hozzám képest). Páran mondták hogy kezdőmotornak ne váltósat válasszak de mivel az 'A1' kategória az már váltóval megy, nem értem miért lenne akadály nekem a váltás. De kontra azt is mondták hogy nyugodtan nézzek manuális váltóval szerelt motorokat. (Ehhez az állásponthoz ragaszkodok inkább). A másik motor az a Derbi Senda, amiről nem tudom, hogy milyen magas, de ez a másik motor ami tetszik.
Akinek van valamiféle tapasztalata bármelyik motorral kapcsolatban (Aprilia/Derbi), esetleg otthon parkol egy ilyen, elmondhatná, hogy ajánlja-e nekem vagy tényleg inkább válasszak egy robogót és fél év vezetés után vegyek egy komolyabbat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!