Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mekkora baja lehet ennek az...

Mekkora baja lehet ennek az autónak (link, német)?

Figyelt kérdés

[link]

Mekkora baja lehet a váltónak? Nem tudok németül. Csak annyit értettem, hogy problem with transmission. íir valamit róla?

2017. jan. 3. 14:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Multitronic automata váltója van, az hibás, hogy mi, azt nem írja!

Nem olcsó a javítása:

[link]

A kereskedés Belgiumban van!

2017. jan. 3. 14:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy belgiumban van azt is hogy multitronic. A javitást meg tudnám oldani akár magam is. De igy vakon nem éri meg.
2017. jan. 3. 15:25
 3/11 anonim ***** válasza:

Képről nem sokat tudsz meg a valós állapotról.

350ezer kilométer után teljes felújítás is a pakliban lehet

2017. jan. 3. 15:27
 4/11 anonim ***** válasza:
A Multitronic nem az a fajta váltó, amit otthon szétborítol, és rendberakod. Az egész országban nem tudom, ha van 10 szerelő, aki meg tudja csinálni. Felejtsd el ezt az autót.
2017. jan. 3. 16:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Azt mondja a javítást maga is megoldja :D milyen édes. Láttál már ilyen váltót bontva? Nem olyan ám mint a dinnyésé.
2017. jan. 3. 16:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Csináltam is. De mesze van. Felejtős.
2017. jan. 3. 17:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Sztem ha csináltál volna ilyet nem tennél fel itt ilyen kérdést... Hanem gondolnád mik lehetnek a hibái.
2017. jan. 3. 19:27
 8/11 A kérdező kommentje:
De nem tudom, hogy mi a baja. Lehet, hogy a teljes váltó mehet a kukába. Mert, ha tudom, hogy kisebb baja van akkor esetleg.
2017. jan. 3. 20:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha te nem tudod onnan, akkor mi tudni fogjuk innen? Hivd fel es kerdezd meg az eladot, vagy irj neki, ez kb ennyire pofon egyszeru....
2017. jan. 4. 09:57
 10/11 A kérdező kommentje:
De csak ara voltam kiváncsi, hogy a leirásban nincs-e leirás róla. Egyébként irtam nekik.
2017. jan. 4. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!