Lejárt a jogsim 2 éve, elveszíthetem, ha x időn belül nem hosszabbítom meg?
Figyelt kérdés
Azzal rémisztgetnek, hogy meg kell ismételnem újra a tanfolyamot és újra levizsgázni, ha nem hosszabbítom meg. Ebből mi az igaz?2010. máj. 4. 08:12
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ha megszerezted a jogosítványodat, és nem tiltottak el a vezetéstől, illetve nem vonták be akkor az a lejárati időn belül érvényes. Ha lejár az orvosi alkalmasságod attól még a jogosítványod nem vész el! Úgy értem nem kell újra vizsgáznod. Egy gépjármű alkalmassági vizsgálatra kell elmenned és kapsz vadonat új jogosítványt (természetesen siker esetén).
Laci
2/3 anonim válasza:
Nem igaz! Az én férjem is több év után csináltatta meg egyszer, mert nem volt autónk. Ugyanúgy elkell menned orvoshoz, ennyi. Annyit kérdeztek tőle, hogy azért vezett ugye amíg nem volt megcsináltatva a jogsija? Természetesen igen. Ne aggódj, nem kell újravizsgáznod.
3/3 anonim válasza:
Én 14 év után csináltattam meg.A kutya nem foglalkozott vele, hogy mikor járt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!