Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül havonta fenntar...

Mennyibe kerül havonta fenntartani egy kb.2000-2002 évjáratu 3-as BMW-t?

Figyelt kérdés
Nem is annyira a benzinköltségre mint inkább az egyéb költségekre gondolok

2017. jan. 2. 17:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
15 évesen te örülj h a buszra felszállhatsz nyomorult,de szerintem még azon is lógsz .. Jó leszel fiam ezzel az "ésszel" a kerületi autómosóba csicskának ,és moshatod az összes "buzukis" autóját. De lehet h csak egy szaros fatolvaj leszel apád csepelbiciklijével.
2017. jan. 3. 19:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Na kiengedték az iskolából úgy látom a kis szutykot. Szóljál ha neked km fétised van,mindenesetre "komoly érv" h van egy széthajtott koromokádó szutyok kilométerórája egy semmitmondó fényképen. Van swift egymillió kilométerrel,de olyan is ami 400-500 at ment hibamentesen,nem úgy h közben agyon van szervizelve. Te neked kb annyi közöd lehet bármilyen kocsihoz mint Tóth Verának a vetkőzéshez,még a buszon sem engednek az ablak mellé ülni ,nemhogy kocsiba kis csóró. Szerintem ez a fénykép is "lopott" gondolom egész délután túrtad a googlet mire kiszart egy ilyen valamit,amin nagy számok vannak de fogalmad sincs a témához. Továbbiakban tárgytalan részemről a kérdés,véleményünk elmondtuk,egy kis napközis szargalacsinnal meg nincs miről vitát nyitni,mikor még az apja ölébe sem ült soha kormánynál csak autóskártya bajnok volt bújócskaszünetben.
2017. jan. 3. 19:31
 13/14 anonim ***** válasza:
"Miért nem túrsz te is" azért mert helyette én észérveket gyűjtök,nem homokozni járok ide ..Az a baj h adózok eleget de mégsem a gyógykezelésedre költi az állam. Takaródó van taknyos,apad nem fogja fizetni a hitelt a mobilra amiről nyilvánossá teszed gyenge agyképességeidet.
2017. jan. 4. 17:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Attól is függ milyen motor van benne és hogy milyen szervizbe viszed. Ha valami tönkremegy akkor drágább lesz az alkatrész hozzá, hiszen egy prémiumkategóriás autóról beszélünk. De én a helyedbe inkább gyűjtenék és nem vennék egy 17 éves autót. ( akárhogy tartották, korából adódóan bizonyos alkatrészek megadják magukat, s az nem kevés. ) De ha van rá kereted akkor hajrá.
2017. jan. 9. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!